Ekvadoras futbolists pēc pārmetumu saņemšanas dzēš savu "Twitter" kontu
Maikls Arrojo nav spējis izturēt sev vērstos apvainojumus.
Sabiedrība
2014. gada 18. jūnijs, 12:01

Ekvadoras futbolists pēc pārmetumu saņemšanas dzēš savu "Twitter" kontu

Jauns.lv

Ekvadoras futbola izlases aizsargs Maikls Arrojo pēc pārmetumu saņemšanas par zaudējumu Pasaules kausa izcīņas finālturnīra spēlē otrdien dzēsis savu sociālā tīkla "Twitter" kontu

Ekvadora svētdien E apakšgrupas pirmās kārtas spēlē ar rezultātu 1:2 piekāpās Šveicei, izšķirošos vārtus ielaižot vien kompensācijas laikā.

Toreiz nesen uz maiņu nākušais Arrojo pie rezultāta 1:1 iegāja pretinieku soda laukumā, bet nespēja realizēt pēc skata vieglu sitienu. Situācija pavērsās ļoti nelabvēlīga, kad jau pēc pārdesmit sekundēm atbildes uzbrukumā Hariss Seferovičs guva uzvaras vārtus Šveicei.

Pēc neveiksmes Meksikas komandā Kankunas "Atlante" spēlējošais Arrojo saņēma iespaidīgu kritiku no līdzjutējiem, kas viņu pamudinājis dzēst savu tvitera kontu, lai nebūtu līdzcilvēkiem tik pieejams.

"Beidziet rakstīt, jo gatavojos to slēgt. Jums nāksies paturēt savas ziņas," pirms konta slēgšanas ierakstīja uzbrucējs.

Meksika savu nākamo maču Pasaules kausa finālturnīra apakšgrupu ietvaros aizvadīs piektdien, kad sacentīsies ar Hondurasu.

LETA/Foto: EPA/LETA