Kuldīgas restorānu nedēļā šogad piedalīsies ievērojams dalībnieku skaits
foto: Publictātes foto
No 7. līdz 13. aprīlim Kuldīga aicina uz Restorānu nedēļu.
Novadu ziņas

Kuldīgas restorānu nedēļā šogad piedalīsies ievērojams dalībnieku skaits

Zanda Rītuma

Jauns.lv

No 7. līdz 13. aprīlim Kuldīga aicina uz Restorānu nedēļu, kuras laikā pilsētu un novada restorāni un kafejnīcas piedāvās no vietējiem produktiem gatavotas izsmalcinātas maltītes.

Kuldīgas restorānu nedēļā šogad piedalīsies ievēro...

Kuldīgas restorānu nedēļā šogad piedalīsies ievērojams dalībnieku skaits – īpašo piedāvājumu būs iespēja baudīt 14 restorānos un kafejnīcās. Nedēļas garumā gardēžus ar divu un trīs kārtu maltīti, kas gatavota no vietējiem, Kurzemes reģionā audzētiem un ražotiem produktiem, Kuldīgā servēs:  Goldingen Room, Riverside, KOPA, Suši bārs Hercogs, Kuldīgas Metropole, Jēkaba sēta, Didro, Klūdziņa, Bangert’s, Pagrabiņš, Kursas zeme, Skrundā - Skrundas muiža, Pilskrogs Ēdolē, kā arī Strauss un Kaza Snēpelē. 

Šogad Kuldīgas Restorānu nedēļa svin savu 10. jubileju. Īpašs uzsvars tiks likts uz šefpavāru radošumu un spēju interpretēt tradicionālās receptes mūsdienīgā veidā. Apmeklētājiem būs iespēja baudīt gan klasiskus, gan inovatīvus ēdienus, kas atspoguļo Kuldīgas garšu daudzveidību. Kuldīgas Restorānu nedēļas sauklis ir “Atklāj lokālās garšas kodu!”.

"Kuldīga vienmēr ir bijusi vieta, kur satiekas tradīcijas un radošums. Restorānu nedēļa ir lieliska iespēja atklāt mūsu pilsētas  un novada īpašo garšas kodu un izbaudīt autentiskas kulināras pieredzes," saka Kuldīgas novada tūrisma attīstības centra tūrisma mārketinga speciāliste Zane Ūpe, pasākuma organizators.