112

VIDEO: nāves draudi, automāta lode logā un vajāšana - kas terorizē militāro preču veikalu Rīgā?

Jana Ozoliņa

Jauns.lv

Armands Ikalis, veikala saimnieks, sociālajā tīklā "Facebook" publicēja ziņu, ka 27. septembrī notika uzbrukums viņa veikalam "Militaryshop.lv" Brīvības ielā 132, Rīgā. Jauns.lv sazinājās ar Armandu, lai uzzinātu vairāk par notikušo.

VIDEO: nāves draudi, automāta lode logā un vajāšan...

Armands Jauns.lv izskaidroja, ka kriminālprocesa ietvaros viņš nevar daudz pastāstīt par šo lietu. Lietas risināšanā viņam palīdzēja apkārtējie cilvēki, par ko viņš ir ļoti pateicīgs. Tāpat viņš izsaka pateicību Valsts policijai par operatīvo reaģēšanu. Policija apsargāja notikuma vietu, līdz Armands varēja ierasties. 

Armands pastāstīja, ka pēdējā gada laikā ir notikuši vairāki incidenti – pirms kāda laika ar šaujamieroci tika sašauts skatlogs, kolēģi tikuši vajāti, izteikti nāves draudi, uzlauzta automašīna, atstāta automāta lode logā un bijuši citi gadījumi. Armands skaidro, ka šie notikumi nav politisku, bet gan biznesa interešu vadīti.

foto: Armands Ikalis
Militāro preču veikals "Militaryshop.lv" Brīvības ielā 132, Rīgā.
Militāro preču veikals "Militaryshop.lv" Brīvības ielā 132, Rīgā.

""Militaryshop.lv" ir ļoti spēcīga komanda, mūs nevar tikt viegli iebiedēt vai ietekmēt. Mēs neplānojam apstāties, mums ir savi mērķi, kurus jāsasniedz, un mēs to izdarīsim! Esam viens no retajiem Baltijas uzņēmumiem, kas patiešām pārdod savas preces starptautiski," saka Armands. 

Jau ziņots, ka Jauns.lv sazinājās arī ar Valsts policiju. Līga Dziļuma no Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas informēja, ka saistībā ar šo lietu tika uzsākts kriminālprocess, aizturēta viena persona, kurai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Motīvs aizturētajam esot bijis apzagt veikalu.