112

VIDEO: “Viņš bija ģērbies kā tāds zvejnieks!" Iedzīvotāji atklāj jaunas ziņas par Rēzeknes piromānu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Kamēr likumsargi Rēzeknē meklē cilvēku, kurš 9. septembra naktī aizdedzināja kādu automašīnu un sabojāja kopumā septiņus spēkratus, vietējie iedzīvotāji dalās savos novērojumos par notikušo.

VIDEO: “Viņš bija ģērbies kā tāds zvejnieks!" Iedz...

Jau ziņots, ka šī gada 9. septembrī Rēzeknē kādas mājas pagalma stāvlaukumā dega septiņas automašīnas. Sākotnējā informācija liecina, ka sākumā aizdegušies divi transportlīdzekļi, bet degšanas rezultātā aizdegās vēl piecas automašīnas. Piromāna darbības ir piefiksētas videonovērošanas kamerās, taču diemžēl vainīgā seja ierakstos nav redzama.

“Vakarā sēdēju un skatījos seriālu. Redzēju, kā cilvēks nāk no tās puses un skatās uz tajā pusē esošajām mašīnām. Man tas šķita nedaudz dīvaini, bet kamerā nevarēja redzēt, ka tur kaut kas deg. Es domāju, ka tur vienkārši mašīnai gaismas deg. Vai nu lukturi, vai kaut kas tāds. Pēc apmēram piecām minūtēm paskatījos kamerā un dega ugunis. Es pazvanīju ugunsdzēsējiem un policijai. Pamēģināju mašīnas dzēst, bet tur vairs nebija ko dzēst,” raidījumam "Degpunktā" vēsta vietējais iedzīvotājs Igors.

Viņš atklāj, ka piromāns "bija ģērbies kā tāds zvejnieks - viņam kājās esot bijuši ne visai gari zābaki un tāds kā lietusmētelis ar kapuci". "Manuprāt, cilvēks apmēram trīsdesmit, četrdesmit gadus vecs, ne īpaši vecs," norāda rēzēknietis. Savukārt citi vietējie iedzīvotāji par noziedznieku izsaka visdažādākās versijas, sākot ar to, ka viņš bijis "bomzis" un beidzot ar to, ka "laikam esot bijis kāds maniaks".

Vairāk skaties video!