Neredzīgā Mārtiņa sunim pavadonim taksometra šoferis liek sēdēt bagāžniekā
foto: Facebook
Mārtiņš ar savu uzticamo pavadoni.
Sabiedrība

Neredzīgā Mārtiņa sunim pavadonim taksometra šoferis liek sēdēt bagāžniekā

Māris Puķītis

Jauns.lv

Ar nepatīkamu pieredzi “Facebook” dalījusies servisa suņu biedrība “Teodors”, kādu piedzīvojis neredzīgais Mārtiņš un suns-pavadonis Romeo.

Neredzīgā Mārtiņa sunim pavadonim taksometra šofer...

Izsaucot “Panda Taxi”, brīdināts, ka būs neredzīgs cilvēks ar suni-pavadoni. “Teica, ka viss kārtībā, bet kad atbrauca, šoferis liek sunim-pavadonim sēdēt bagāžniekā, paskaidrojot, ka pēc suņa salons būšot netīrs. Mēs viņam sākām skaidrot, ka tas nav parasts suns un, ka suns-pavadonis no saimnieka netiek šķirts un, sēžot priekšā pie kājām, nekas netiek piesārņots, jo līdz šodienai mēs izmantojām šo kompāniju un viss bija kārtībā,” savā “Facebook” lapā raksta biedrība.

Romeo netika šķirts no saimnieka, zvanīts “Panda Taxi”, lūdzot atsūtīt jaunu auto, uz ko “rupji tika atteikts, sakot, ka tā ir privāta kompānija, kur noteikumus diktē pats vadītājs”. Suns ir liels, tāpēc tam jāsēž bagāžniekā, jo tā nolēmis šoferis.

Biedrība ļoti cer, ka šī ziņa sasniegs “Panda Taxi” priekšniecību, lai viņi runātu ar savu personālu un informētu, kas ir servisa suņi. Arī Jauns.lv ir lūdzis “Panda Taxi” komentāru par šo situāciju.