0dienas
6stundas
22minūtes
23sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
<
112

"Mīlestība. Gadās arī tā," Baltezerā 24 gadus veca sieviete nežēlīgi nogalina 37 gadus veco dzīvesbiedru

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Pirms dažām nedēļām sieviete Baltezera rajonā nogalināja savu dzīvesbiedru. Likumsargi pagaidām sīkāk nekomentē šo notikumu, taču apliecina, ka sieviete tajā pašā dienā aizturēta dzīvoklī, kur notikusi slepkavība, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Mīlestība. Gadās arī tā," Baltezerā 24 gadus veca...

Asiņainā izrēķināšanās notikusi daudzdzīvokļu mājā. Rajons ir kluss un mierīgs, šeit nav tik daudz cilvēku, tomēr daudzi ir dzirdējuši par slepkavību. Runā, ka pāris aizrāvies ar apreibinošo vielu lietošanu. Vietējais iedzīvotājs apgalvo, ka sieviete vīrietim dūrusi ar nazi. "Nevar saprast, vai viņa ir narkomāne, vai tur bija vēl kaut kas. Vairāk es neko nezinu," stāsta Baltezerā strādājošs vīrietis.

"Degpunktā" žurnālisti sastapa vietējo sievieti, kura reiz kopā ar pāri devās pastaigāties ar suņiem. Kaimiņiene redzējusi, ka abu attiecības nav gludas, taču sieviete tās nav izbeigusi. "Viņš ir narkomāns. Viņš pamatīgi ņirgājās par viņu, pieradināja pie narkotikām, nemitīgi filmēja video, cik nežēlīgi piespieda viņu kaut ko darīt. To visu izlika kaut kur "Instagram" [intīma rakstura saturs]. Acīmredzot viņš bija novedis viņu līdz tādam stāvoklim. Cik esmu dzirdējusi, viņa bijusi narkotiku iespaidā, tāpēc atguvusies vairāk nekā stundu pēc slepkavības, tikai tad aizgājusi pie kaimiņienes un pasaukusi, jo kaimiņiene strādā medicīnas jomā. Kaimiņiene atklāja, ka rīkle pārgriezta no vienas auss līdz otrai. Viss bija notraipīts ar asinīm," stāstīja vietējā iedzīvotāja.

Likumsargu pārstāvji informē, ka pret 24 gadus veco sievieti ierosināta krimināllieta. Nogalinātajam bija 37 gadi. Policija pagaidām pornogrāfiskā videoklipa piespiedu filmēšanu nekomentē.

Vietējā iedzīvotāja ir pārliecināta, ka uz slepkavību sievieti izprovocējis dzīvesbiedrs. "Viņai nebija citas izejas. Viņš bija novedis viņu līdz tādam izmisumam. Zinu, ka vecāki viņu vairākas reizes ir izvilkuši no šī stāvokļa, mēģinājuši ārstēt, bet viņš vienalga. Mīlestība. Diemžēl gadās arī tā," saka vietējā iedzīvotāja.