foto: Ekrānuzņēmums no soctīklu video
Izskaidrot šādu uzvedību ir visai sarežģīti... Fotosesija pie svešas automašīnas Rīgas centrā beidzas ar policijas iesaisti
Šādu pieaugušu cilvēku uzvedību izskaidrot ir diezgan sarežģīti.
112
2024. gada 5. marts, 12:40

Izskaidrot šādu uzvedību ir visai sarežģīti... Fotosesija pie svešas automašīnas Rīgas centrā beidzas ar policijas iesaisti

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Gan jau ir patīkami, ja tev pieder tik skaists auto, ka tas apkārtējos izraisa baltu skaudību. Tomēr šai situācijai ir arī ne tik jaukā puse. Ar to Rīgā saskārās efektīgā BMW īpašniece.

Kā pastāstīja pati īpašniece, viņa iegājusi restorānā un gaidījusi pasūtījumu, kad ieraudzījusi, ka viņas novietotā automašīna ieinteresējusi garāmejošo kompāniju.

Vīrietim un viņa dāmām svešais auto iepaticies tik ļoti, ka viņi nolēmuši viņam blakus sarīkot fotosesiju. Tomēr ar fotografēšanu blakus auto viņi neaprobežojās, un, meklējot efektīgu kadru, uzrāpās tieši uz motora pārsega, skrāpējot to ar papēžiem.

Kad sašutusī saimniece pārtrauca improvizēto fotosesiju, atklājās, ka garāmgājēju rīcības rezultātā cietis automašīnas zelta pārsegums.

Kompensēt zaudējumus kompānija kategoriski atteicās, bet saimniecei huligāni paziņoja, ka viņai jābūt viņiem pateicīgai par to, ka viņai noberzta automašīna.

Vārdu pārmaiņa pat pārauga kautiņā, pēc kā tika izsaukta policija.