foto: Valsts policija
Policija lūdz palīdzību nepilngadīgas meitenes un sievietes meklēšanā
Valerija Minina.
112
2023. gada 26. decembris, 22:06

Policija lūdz palīdzību nepilngadīgas meitenes un sievietes meklēšanā

Jauns.lv

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts pazudušo 13 gadus veco Valēriju Miņinu, kura izgājusi no Rīgas Bērnu, jauniešu un ģimeņu sociālā atbalsta centra struktūrvienības "Krīzes centrs" Maskavas ielā 180B, un līdz šim brīdim nav zināma viņas atrašanās vieta.

Iespējams V. Miņina var uzturēties tirdzniecības centra "Origo" telpās vai tā apkārtnē, vai arī Ziepniekkalnā.

Meitene bija ģērbusies melnā sporta jakā, melnās sporta biksēs, kājās rozā "Crocs" tipa apavi.

Valsts policija aicina aplūkot Valērijas fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš zina viņas iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 67086800 vai 110!

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Dienvidu iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo Oksanu Trubinu, kura šā gada 25. decembra vakarā vai 26. decembrī no rīta izgājusi no dzīvesvietas Olainē, Zeiferta ielā, un līdz šim brīdim nav zināma viņas atrašanās vieta.

foto: Valsts policija
Oksana Trubina.

Pazīmes - apmēram 1,6 m gara, ļoti kalsna, melniem matiem. Bija ģērbusies bordo krāsas mētelī, baltā cepurē. Sievietei ir veselības problēmas.

Valsts policija aicina aplūkot Oksanas Trubinas fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš zina viņas iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 67085938 vai 110!