1dienas
19stundas
37minūtes
59sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
FOTO: ķekavieši "sajūsminās" par dīvainajām automašīnu stāvvietām
foto: Indra Ērgle/Facebook
Ķekavas iedzīvotāji sašutuši par automašīnu stāvvietām.
Sabiedrība

FOTO: ķekavieši "sajūsminās" par dīvainajām automašīnu stāvvietām

Jauns.lv

“Andri Vītol, Žilko? Vai varat nokomentēt šo?" tā Ķekavas iedzīvotāji soctīkla "Facebook" grupā "Mana Ķekava" uzrunā pašvaldību. Runa ir par automašīnu stāvvietām daudzdzīvokļu namu pagalmā. Stāvvietas esot neatbilstošas.

FOTO: ķekavieši "sajūsminās" par dīvainajām automa...

"Andri Vītol, Žilko? Vai varat nokomentēt šo un parādīt meistarklasi auto vadīšanā un tā novietošanu šādās stāvvietās Gaismas ielā19/11? Ar piebildi, ka parkosieties un izbrauksiet tad, kad būs novietotas automašīnas un jums būs jāiebrauc un jāizbrauc, arī ziemā, ludzu! Kapēc nevar uztaisīt visur slīpo iebraukšanu, ja pagalms ir šaurs?"

Kāds komentētājs vārdā Herbert Bruža raksta: "A kas tur neizdarāms? Tur tak elementāri varēs gan ieparkoties, gan izparkoties braukšanas vaina."

Bet foto autore Indra Ērgle iebilst: "Protams! Gribam redzēt! Ceru, ka dzīvojat blakus un redzat dzīvē to šaurību."

Komentāros tāpat izskan piedāvājums rakstīt oficiālu iesniegumu pašvaldībai, taču kā noprotams pēc komentētāju rakstītā, pašvaldībā "ne reizi nav atbildējuši, pat uz kopīgu vestuli!"

foto: Indra Ērgle/Facebook

Tikmēr Ieva Bušmane piebilst: "Esmu gājusi skaidroties pašvaldībā, man tikai atbildēja, ka pēc vecajiem projektiem šo taisa, kas ir bijis kādreiz, prasīju, lai parāda, kur varu iepazīties ar tiem projektiem, atbilde bija, tādu nav! Lai gan tikko pirmajā teikumā Melnieks (ja pareizi atceros uzvārdu) teica, ka taisa pēc vecajiem projektiem un otrā teikumā, ka projekta nav un pašvaldība rīkojas patvaļīgi, tie bija viņa vārdi, kad pirms divām nedēļām biju pašvaldībā. Tā kā cerība par atbildi apaļa nulle!"

"Andris Vītols atbildēja! Ka šīs stāvvietas tiešām šķiet dīvainas un labāk ar lielākām automašīnām tur neparkoties!" beigās raksta Indra Ērgle.