112
2023. gada 26. augusts, 15:22

Iereibis sirmgalvis pārsteidz policiju ar lērumu izdarītiem pārkāpumiem

Jauns.lv

Kāds vīrietis krietnā vecumā pārsteidzis likumsargus ar lērumu izdarītiem pārkāpumiem, kas apdraudēja gan viņa paša, gan citu cilvēku drošību. Viņš iegādājies spēkratu ar izgrieztiem šasijas numuriem un reibumā braukājis pa Ādažu novadu, aizbildinoties ar vēlmi nokļūt vien uz veikalu, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Mercedes" auto pamanīja vietējie iedzīvotāji Baltezerā. Vīriets ar spēkratu bija aizķēris stabu pie kādas mājas un aculieciniekiem bija aizdomas, ka šoferis ir reibumā. Automašīnu pēc laika likumsargi sastapa jau Ādažos. Vadītājs iestūrēja daudzstāvu mājas pagalmā.

foto: Ekrānuzņēmums
Automašīnas numura zīme nesakrita ar konkrēto markas spēkratu un raisīja likumsargos aizdomas.

Automašīnas numura zīme nesakita ar konkrēto markas spēkratu un raisīja likumsargos aizdomas, ka šoferis gados īsti neizprot, ar ko pārvietojas pa ielām.

Tika konstatēts, ka auto numurzīme neatbilst konkrētajam spēkratam un, veicot pārbaudes, tika atklāts, ka vadītājam nav derīga medicīniskā izziņa, līdz ar to viņam nav derīga vadītāja apliecība. Tāpat viņam konstatētas 1,7 promiles alkohola. Uz norādīto vietu tika izsaukta arī Valsts policija un tika noskaidrots, ka šis vīrietis Latvijā dzīvo bez deklarētas dzīvesvietas.