Tiešām Baltijas valstu pārstāvji ANO kuluāros mēdz atvainoties krieviem par agresijas nosodījumu?
Sergejs Sudakovs stāsta, kā baltieši atvainojas (ekrānuzņēmums)
Politika
2023. gada 28. aprīlis, 19:57

Tiešām Baltijas valstu pārstāvji ANO kuluāros mēdz atvainoties krieviem par agresijas nosodījumu?

Jauns.lv

Baltijas valstu delegāciju pārstāvji ANO mēdzot atvainoties Krievijas pārstāvjiem par publiski pausto kritiku, propagandistu šovā apgalvo politologs Sergejs Sudakovs.

“Ja paskatāmies, kas vienmēr notiek ANO iekšienē, katrs, kas tur bijis, saprot, ka komunikācija kuluāros ir ļoti silta, tur parasti nemēdz būt šo “piepūsto vaigu”, cilvēki pie tevis pienāk un saka “Klau, man tūlīt no tribīnes nāksies teikt, ka tu esi nelietis, taču nekā personīga,” apgalvo Sudakovs.

“Man vienmēr tas ir bijis ļoti nepatīkami. Man ir bijušas situācijas, kad mani ļoti asi kritizēja, kad redzēja, ka pret mani vērsta kamera un sniedzu interviju, man meta ar pudelēm, mani apvainoja, absolūti publiski “maitasgabals no Krievijas, nelietis”. Bet pēc tam pienāca, protams, viņi bija Lietuvas, Latvijas un Igaunijas pārstāvji, viņi bija 20 gadus vecāki par mani, viņi vēlāk pienāca pie manis un krieviski teica: “Neapvainojies. Tā vajadzēja.” Jūs saprotat, tāda atmosfēra.”

Vienlaikus viņš norāda, ka visi, izņemot tikai bezkaunīgos amerikāņus, pret ANO pašlaik prezidējošo valsti Krieviju izturas ar cieņu, saka "priekšsēdētāja kungs", "lūdzu", "paldies". Un vispār, politologs saka, atsaucoties uz Krievijas ārlietu ministra Segeja Lavrova tēzi — "jūs esat mazākums, Rietumu pasaule ir mazākums, jūsu vērtības pārējie neatbalsta".