foto: LETA
Turpmāk par degvielu iespējams norēķināties arī ar auto numura zīmi
Degvielas uzpildes stacija "Circle K".
Sabiedrība
2023. gada 17. aprīlis, 20:02

Turpmāk par degvielu iespējams norēķināties arī ar auto numura zīmi

Jauns.lv

Degvielas tirgotājs “Circle K” nācis klajā ar jaunu veidu, kā ērtāk norēķināties par uzpildīto degvielu. Aplikācija “Easy Fuel” ļauj norēķināties ar auto numura zīmi.

Aplikācijā “Easy Fuel” nepieciešams ievadīt auto numura zīmi un ar to būs iespējams veikt apmaksu. Pateicoties jaunajai mobilajai lietotnei un viedajiem risinājumam degvielas uzpildes stacijās, iespējams vienkārši izkāpt no automašīnas un uzreiz sākt uzpildīt degvielu. Kamera pie sūkņa nolasīs automašīnas numuru un izvēlētais sūknis tiks aktivizēts degvielas uzpildīšanai. 

Uzņēmumā norāda, ka līdzīgi risinājumi jau tiek izmantoti arī citviet, piemēram, stāvvietu kontrolei un ceļu nodevu elektroniskās iekasēšanas sistēmās, bet degvielas mazumtirdzniecībā vietējā tirgū šāds risinājums tiek piedāvāts pirmo reizi.

"Circle K Latvia" pārstāvis Gatis Titovs stāsta, ka mērķis ir uzlabot un padarīt ērtāku klientu ikdienu. "Nav jāuztraucas par personīgo datu drošību vai nesankcionētiem darījumiem – automātiskā apmaksas sistēma ir droša un uzticama, turklāt regulāri tiks veiktas papildu drošības pārbaudes," viņš sola.

Tēmas