foto: Twitter @valsts policija
Dubaijā mirušā bijušā futbolista māte lūdz atsaukties saprotošus ļaudis, kas palīdzētu uz Latviju atvest dēlu
Dubaijā pazudušais Oskars Stankevičs diemžēl atrasts miris.
Sabiedrība
2023. gada 6. aprīlis, 18:11

Dubaijā mirušā bijušā futbolista māte lūdz atsaukties saprotošus ļaudis, kas palīdzētu uz Latviju atvest dēlu

Jauns.lv

Valsts policija nākusi klajā ar skumju ziņu, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais Oskars Stankevičs atrasts miris Dubaijā. “Sākotnējā policijas rīcībā esošā info neliecina, ka pret viņu vērsts noziedzīgs nodarījums,” ziņo Valsts policija.

Iepriekš policija vēstīja, ka tiek meklēts Dubaijā pazudušais Oskars Stankevičs. 

Tikmēr bojā gājušā Oskara māte Jolanta Stankēviča vērsusies Facebook pie cilvēkiem, lai palīdzētu atvest no Dubaijas mājās bojā gājušo dēlu.

“Ticu, ka Facebook ir spēks! Skumjās ziņas par Oskara Stankeviča nāvi mūsu ģimene saņēmām vakar, Oskars miris Dubaijā. Mūsu ģimenei nepieciešams finansiāls atbalsts, lai Oskaru varētu repatriēt uz mājām, Latviju no Dubaijas. Aptuvenās izmaksas repatriācijai ir 10 000 eiro un ģimenei nav šādas naudas, bet dēlu ir nepieciešams pārvest uz Latviju, lai varētu pienācīgi atvadīties. Lūgums atbalstīt finansiāli, lai nogādātu Oskaru mājās,” raksta bojā gājušā Oskara māte.

Arī Oskara Stankeviča bijušais treneris Rihards Gorkšs, aicina palīdzēt Oskara mammai repatriēt dēlu Latvijā. “Osīts, vienmēr pozitīvi satrauktais, ar vislielāko aizrautību stāstošais un ar visplašāko smaidu apveltītais Osīts. Oskara ģimenei ir notikusi milzīga traģēdija un mamma grib Osīti pārvest mājās.. Lūdzu, novadniekus un visu Ķekavas futbola sabiedrību, iespēju robežās palīdzēt Oskara Stankeviča mammai Jolantai Stankevičai,” raksta Gorkšs.