foto: Ekrānuzņēmums no LTV video
“Esam pārņemti ar klusumu” - Pazudušā Kristera Dzintara māsa atbild visiem, kas nemitīgi jautā, cik tālu virzās brāļa meklējumi
Pazudušais Kristers Dzintars.
Sabiedrība
2022. gada 15. decembris, 16:10

“Esam pārņemti ar klusumu” - Pazudušā Kristera Dzintara māsa atbild visiem, kas nemitīgi jautā, cik tālu virzās brāļa meklējumi

Jauns.lv

22 gadus vecais LTV darbinieks Kristers Dzintars pazuda 7. decembra rītā, izejot no savas darbavietas Zaķusalā. Kopš puiša pazušanas ir pagājusi jau vairāk nekā nedēļa, taču jaunu ziņu vai pavedienu par viņa iespējamo atrašanās vietu nav joprojām. 

Kitija Dzintare, pazudušā puiša māsa, bija pirmā, kas sociālajā tīklā “Facebook” dalījās ar ierakstu par brāļa pazušanu, kā arī aicināja līdzcilvēkus uz kopīgiem meklēšanas pasākumiem, kas diemžēl beigušies bez rezultātiem. 

Visiem, kas jautā, cik tālu pavirzījusies Kristera meklēšana, Kitija atbildējusi savā “Facebook” profilā, rakstot:

“Atkāpīte tiem, kas no sirds, patiesi jūt līdzi...Novērtējam ikvienu, kam rūp un kas ar tīrāko, gaišāko nodomu interesējas un ir mums līdzās. Tas nozīmē tik daudz...Uz doto brīdi esam pārņemti ar klusumu. Nevēlamies izpaust maldinošu informāciju par to, kas noticis liktenīgajā rītā, jo paši neesam guvuši 100% apstiprinājumu par to. Saprotu, ka vēlaties būt informēti, bet šobrīd es neesmu spējīga atbildēt ne uz Jūsu, ne arī uz saviem jautājumiem, kurus uzdod sirsniņa. Paldies par sapratni."

Jauns.lv jau ziņoja, ka Valsts policija meklē bezvēsts pazudušo, 2000. gadā dzimušo Kristeru Dzintaru, kurš 7. decembrī plkst. 9.30 aizgāja no savas darba vietas Rīgā, Zaķusalas krastmalā.

Kristers bija ģērbies tumši zaļā ziemas jakā, tumšās biksēs, botēs, cepurē. Nēsā brilles.

Policija aicina ikvienu, kuram zināma Kristera atrašanās vieta, zvanīt uz tālruni 110.