Roberto vadīs pavāršovu un rakstīs recepšu grāmatu mammai!
Visas receptes, ko Roberto būs saņēmis pavāršova laikā, rudenī tiks apkopotas un izdotas grāmatā un gada nogalē Roberto ciemos pie mammas dosies ar pavārgrāmatu, kas būs tapusi speciāli Itālijai no Latvijas.
Kultūra

Roberto vadīs pavāršovu un rakstīs recepšu grāmatu mammai!

Kasjauns.lv

Dziedātājs Roberto Meloni pieņēmis izaicinājumu vadīt RīgaTV 24 pavāršovu “Labs ēdiens labiem draugiem. Ar Roberto”. Sākot no 5.maija100 darbadienas pie viņa viesosies kāds sabiedrībā pazīstams cilvēks un mācīs Roberto vienu savu īpašo recepti. Gada nogalē receptes tiks apkopotas un izdotas grāmatā, ko Roberto veltīs savai mammai tālajā Sardīnijā.

Roberto vadīs pavāršovu un rakstīs recepšu grāmatu...

“Mani radi nobažījušies, ka pēdējā laikā es esmu strauji novājējis. Ik reizi, kad aizbraucu uz Itāliju, mana mamma, māsa un visi pārējie prasa, kas noticis, kāpēc esmu tik vājš,” stāsta Roberto, kurš cītīgi sportojot pēdējā laikā zaudējis 14 kilogramus. “Viņi man jautā, vai es Latvijā vispār neēdu? Kas notiek? Tur nav nevienas labas receptes? Bet es nemāku gatavot, tāpēc nevaru neko viņiem no šeit ierastā pagatavot...” Pēc nesenā brauciena uz dzimto Sardīniju, Roberto Latvijā atgriezies ar stingru apņemšanos iemācīties gatavot. Un tagad viņš nolēmis pieņemt izaicinājumu vadīt Rīgatv 24 pavāršovu, lai varētu iepriecināt savu mammu un nodemonstrēt viņai latviešu ēst gatavošanas mākslu. Roberto nodarbei ik dienu sekos līdzi arī 782 Roberto dzimtā ciema sardīnieši.

Taču arī tas vēl nav viss. Visas receptes, ko Roberto būs saņēmis pavāršova laikā, rudenī tiks apkopotas un izdotas grāmatā un gada nogalē Roberto ciemos pie mammas dosies ar pavārgrāmatu, kas būs tapusi speciāli Itālijai no Latvijas.

Kā Roberto veiksies, skatītāji var sekot līdzi no 5. maija katru darba dienu pulksten 12:00 kanālā RīgaTV 24.

Regīna Zommere / Publicitātes foto