foto: LETA
Sarkandaugavā uz brauktuves atrod bezvēsts pazudušu jaunieti
Likumsargi pamanīja aculiecinieces aprakstam atbilstošu puisi, kurš skaidroja, ka viņam ir auksti un vēlas pasēdēt operatīvajā transportlīdzeklī./Ilustratīvs attēls.
112
2022. gada 18. jūlijs, 15:08

Sarkandaugavā uz brauktuves atrod bezvēsts pazudušu jaunieti

Jauns.lv

Sestdien, 16. jūnijā, neilgi pēc pusnakts, patrulējot Sarkandaugavā, pie Rīgas pašvaldības policijas ekipāžas vērsās sieviete, kura norādīja, ka tepat pa brauktuvi staigājot kāds jaunietis, kurš izskatoties apmaldījies. Reaģējot uz situāciju, RPP darbinieki devās meklēt aprakstīto jaunieti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nedaudz tālāk likumsargi pamanīja aculiecinieces aprakstam atbilstošu puisi, kurš skaidroja, ka viņam ir auksti un vēlas pasēdēt operatīvajā transportlīdzeklī.

Pēc ilgas sarunas ar 18 gadīgo jaunieti, policijas darbiniekiem izdevās noskaidrot sastaptā puiša personas datus. Tāpat bija redzams, ka personai ir nervu sistēmas traucējumi.

Jaunietis uz ielas atradās kreklā, šortos un čībās, kā arī rokās bija rotaļlieta un izlādējies telefons.

Ņemot vērā personas uzvedību, uz notikuma vietu tika izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigāde, kura jaunieti apskatīja un konstatēja, ka personas hospitalizācija nav nepieciešama.

Pārbaudot puiša datus, noskaidrots, ka persona ir meklēšanā kā bezvēsts pazudušais, tādēļ sastaptais jaunietis tika nogādāts pie vecmammas, Āgenskalnā.