foto: Paula Čurkste/LETA
Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem plāno organizēt darba biržas; aicina uzņēmējus pieteikt darba piedāvājumus
Rīgas atbalsta centrs Ukrainas iedzīvotājiem Kaļķu ielā.
Runā Rīga
2022. gada 24. maijs, 10:13

Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem plāno organizēt darba biržas; aicina uzņēmējus pieteikt darba piedāvājumus

Jauns.lv / LETA

Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem tiks organizētas regulāras darba biržas, kur uzņēmēji ir aicināti pieteikt darba piedāvājumus, informēja Rīgas domē.

Darba biržas laikā uzņēmēji varēs iepazīstināt potenciālos darba ņēmējus no Ukrainas ar savu uzņēmumu un tā piedāvātajām darba iespējām, kā arī veikt ekspresintervijas ar darba meklētājiem.

Pirmā darba birža atbalsta centrā notiks 26. maijā, kad ar saviem darba piedāvājumiem klātienē iepazīstinās Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrības. Paredzēts, ka darba birža notiks regulāri, norāda domē.

Rīgas dome aicina uzņēmējus, kuri ir gatavi piedāvāt darbu Ukrainas iedzīvotājiem, pieteikties Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem.

Tāpat arī Ukrainas iedzīvotāji ir aicināti aizpildīt anketu par viņiem aktuālajiem darba piedāvājumiem, lai atbalsta centrā notiekošie darba biržas pasākumi varētu tikt veidoti mērķtiecīgāk un atbilstoši darba meklētāju vajadzībām.

Bijušajā RTU ēkā Vecrīgā izveidots atbalsta centrs bēgļiem no Ukrainas

No šodienas Rīgas atbalsta centrs Ukrainas iedzīvotājiem atradīsies Kaļķu ielā 1, bijušajā Rīgas Tehniskās universitātes ēkā blakus Rātsnamam.

gallery icon
36