112
2022. gada 1. aprīlis, 23:21

"Viss deg, viss smird - ugunsdzēsējus nelaiž iekšā," dzīvokļa saimnieci pēc ugunsgrēka nogādā Tvaika ielā

Jauns.lv

Par to, ka kaimiņienei varētu būt nopietnas veselības problēmas, jau kādu laiku nojauta vairāki kādas daudzstāvu nama iedzīvotāji Juglā. Sievietei šķitis, ka visi vēl viņai ļaunu. Paranojas noveda līdz ugunsgrēkam, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Mēģina noindēt un laiž gāzi pa vadiem, cauri rozetēm uz dzīvokli – ar tādām domām dzīvojusi kāda kundze Murjāņu ielas daudzstāvu nama dzīvoklī, kurā naktī uz piektdienu izcēlies ugunsgrēks. Taču tā iemesls nebūt nav bijis saistīts ar gāzi. Atbildīgie denesti jau veikuši pārbaudes. Visticamāk, postaža sākusies no nenodzēstas cigaretes vai degošas sveces.

Notikušais pamatīgi sadusmojis kādu pensionāru pāri, kuri pavadījuši bezmiega nakti, žāvējot dzīvokli. Seniori mitinās tieši zem degušajiem apartamentiem. Vietējie norāda uz kaimiņienes aizraušanos ar alkoholiskajiem dzērieniem un arī uz veselības problēmām: “Viņa ir neadekvāta. Un tagad viņu aizveda uz to “psihušku”. Viņa nelaida iekšā “pažarniekus”. Viņai viss deg, viss smird – nelaiž iekšā.”

Šajā dzīvoklī policija viesojas regulāri, jo ik pa laikam notiekot nekārtības. Visvairāk kaimiņus gan izbrīna fakts, ka šoreiz kundze nav laidusi dzīvoklī ugunsdzēsējus un pati pat neesot sapratusi, ka viss ir liesmās. Blakus dzīvoklī mītošajai kaimiņienei ir žēl kundzes kaķu, tāpēc saorganizējusi kopā ar citu kaimiņieni tiem pagaidu mājas.