foto: Shutterstock
Šuvēja no Rīgas tiek pie ceturtdaļmiljona -  lielākā laimesta Latvijas momentloteriju vēsturē
Sabiedrība
2022. gada 2. februāris, 12:17

Šuvēja no Rīgas tiek pie ceturtdaļmiljona - lielākā laimesta Latvijas momentloteriju vēsturē

Jauns.lv

31. janvārī laimēts lielākais laimests Latvijas momentloteriju vēsturē un pirmais no šīs momentloterijas lielajiem laimestiem – ceturtdaļmiljons jeb 250 000 eiro, vēsta "Latvijas Loto".

Laimestu laimējusi kāda 46 gadus veca rīdziniece, kura strādā par šuvēju. Laimīgā biļete bija iegādāta SIA Maxima Latvija informācijas centrā A. Deglava ielā 67, Rīgā.

“Ziemassvētku sezonas laikā man bija sajūta, ka jānotiek kādam brīnumam, tāpēc gan "Pērles", gan citas biļetes iegādājos gan pati sev, gan apdāvināju radiniekus. Redziet, Ziemassvētki beidzās, bet cerība man saglabājās,” viņa stāsta.

Liktenīgajā dienā laimētāja bija aprēķinājusi, ka no iepriekš iegādātajām biļetēm mazajos laimestos viņai sakrājušies 30 eiro, tāpēc Maxima Latvija veikalā iegādājusies 2 "Pērles" biļetes un 2 "Simtgades loterijas". Viena no biļetēm slēpusi 250 000 eiro laimestu.

“Protams, ka es sākumā neticēju. Vīrs arī neticēja. Vēl tagad mums nav īstas pārliecības, ka notikušais ir īstenība,” laimētāja atzīstas. Rīdziniece stāsta, ka jau kopš senākiem laikiem viņai bijis sapnis – ja laimētu loterijā, tad atjaunotu savu veco vasarnīcu. Tagad šim sapnim ir lemts piepildīties.