Roberto cirkā izklaidē draugus ar jaunu VIDEO. FOTO
Roberto Meloni – „Ir Jāpietiek”.
Sabiedrība
2015. gada 18. jūnijs, 14:04

Roberto cirkā izklaidē draugus ar jaunu VIDEO. FOTO

Jauns.lv

“Pasmaidiet, dzīve ir skaista!” aicina itāļu dziedātājs Roberto Meloni, kurš 17. jūnija pievakarē Rīgas Cirkā prezentēja savu jaunāko veikumu - „Ir jāpietiek” dziesmas video, kurš uzņemts cirka manēžā.

Roberto sveikt un dziesmu videoklipus novērtēt ieradās sabiedrībā zināmi cilvēki, tostarp aktrise Regīna Devīte, dziedātāja un „Dejo ar zvaigzni 4” uzvarētāja Liene Greifāne, aktrise un pasākumu vadītāja Vita Baļčunaite, uzņēmējas Marija Ģederte un Kristīne Lindenblate, deju pasniedzēja Liene Skulme, multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis un daudz citi.

Roberto klipa prezentācijas pasākumā viesus cienāja ar uzkodām, dzērieniem un vakara noslēgumā cienāja ar īpaši veidotu torti, uz kuras bija attēlots pats dziedātājs. Klātesošajiem bija iespēja arī redzēt grandiozu cirka akrobātu šovu, pēc kura nerima aplausi.

Sarunā ar portālu kasjauns.lv Roberto bilst, ka radījis divas dziesmas versijas - vienu latviešu valodā, bet otru angļu valodā. „Gribēju dziesmā un klipā kaut ko vasarīgu un vieglu. Visi no manis parasti gaida dzīvesprieku, un biju gatavs to darīt, jo vispār esmu dzimis dzīvespriecīgs. Video filmējām cirkā, jo pati cirka gaisotne taču ir veidota ar domu skatītājiem uzturēt dzīvesprieku. Un, ja bērni prot priecāties arī par mazām lietām, tad pieaugušie ir pazaudējuši šo vienkāršību. Varbūt ir banāli teikt, bet pasmaidiet, dzīve ir skaista!” teic Roberto.

Dziedātājs atklāj, ka klipa filmēšanas laikā viņam bijusi iespēja ielūkoties arī Rīgas Cirka aizkulisēs, kas licis aizdomāties, cik gan patiesībā smagu un atbildīgu darbu veic cirka mākslinieki. „Kā viņi gatavojās... kāds ir viņu dzīves režīms. Mans ikdienas skrējiens salīdzinājumā ir nekas. Tas, ko mēs redzam cirkā divu stundu laikā, ir tikai viena puse, bet ieguldītais darbs cirka māksliniekiem ir milzīgs. Tas ir apbrīnojami!” sajūsminās Roberto.

Roberto Meloni – „La La Life”

Kasjauns.lv/foto: Anete Janševica