112
2021. gada 21. decembris, 22:33

Labsirdīgs autovadītājs ļauj sasildīties mašīnas salonā, bet pats drīz paliek bez braucamā

Jauns.lv

Pavisam neierasts atgadījums nesen risinājās Pārdaugavā, Rīgā. Kādam autovadītājam palika žēl divus bezpajumtniekus, kurus viņš ieaicināja uz īsu brīdi pasildīties sava "Volvo" salonā. Notikumi gan risinājās ne tā, kā labsirdīgais autovadītājs bija iedomājies. Jau pēc mirkļa, kad saimnieks bija novērsies, viņi spēkratu nozaga, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Automašīnas ”Volvo” apraksts sasniedza tuvākās Pārdaugavā patrulējošās ekipāžas un īsā laikā, netālu no aizdzīšanas vietas braucamais tika panākts.

Lai arī sākotnēji ”Volvo” stūrētājs negribēja apstāties un centās uzsākt bēgšanu, nekur tālu aizlaisties viņam nesanāca. Finālā vadītājs ietriecās vienā no patruļpolicijas ekipāžām.

“Valsts policija apturēja kādu ”Volvo” markas automašīnas vadītāju, par kuru tika ziņots likumsargiem. Veicot alkohola pārbaudi izelpā, tika konstatēts, ka autovadītājs ir vadījis transportlīdzekli vairāk nekā trīs promiļu reibumā. Tāpat vadītājam nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību. Par šo pārkāpumu ir uzsākts kriminālprocess. Tāpat automašīnas apturēšanas brīdī, iespējams, ”Volvo” markas spēkrata vadītājs viegli bojāja Valsts policijas operatīvo transportlīdzekli ”Renault”. Par šo faktu Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu un turpina skaidrot notikušā apstākļus,” noformē policijas pārstāve Līna Kaļķe.

Pēc negadījuma noformēšanas likumsargi ļāva “Volvo” saimniekiem savākt spēkratu. Visticamāk, mašīna būs jāatrāda servisā, jo pēc sadursmes ar policijas auto tika apskādēts tā priekšējais spārns.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.