Izbraukuma vakcīnbuss, kurā var saņemt poti pret Covid-19

No 15. oktobra līdz 5. novembrim izbraukuma vakcinācija norisināsies vairāk nekā 30 Rīgas apkaimēs – uz tām dosies trīs īpaši ...

gallery icon
Sabiedrība
2021. gada 3. novembris, 07:38

Šodien Rīgas apkaimēs turpināsies vakcinācija pret Covid-19 autobusos

Jauns.lv / LETA

Šodien Rīgā vairākās apkaimēs būs iespējams vakcinēties pret Covid-19 vakcinācijas autobusos, informēja Rīgas domē.

No plkst. 7 līdz 10 vakcinēties varēs Zolitūdē, Anniņmuižas bulvārī pie veikala "Lidl" un Iļģuciemā pie kultūras centra "Iļģuciems".

No plkst. 11 līdz 15 vakcinācijas autobuss atradīsies Pļavniekos, Lubānas ielā 113A pie veikala "Lidl", Daugavgrīvā, Parādes ielā 8, un pie Dailes teātra.

Savukārt no plkst. 16 līdz 20 vakcinēties būs iespējams Purvciemā, Deglava ielā 67 pie veikala "Maxima", Pļavniekos, Deglava ielā 160 pie veikala "Lidl" un Teikā, Zemitāna laukumā.

Izbraukuma vakcinācija tiek organizēta pēc tā dēvētās "dzīvās rindas" principa un iepriekšējā reģistrācija nav nepieciešama, taču līdzi ir jābūt derīgam personu apliecinošam dokumentam. Pieejamās būs "Pfizer/BioNTech" un "Johnsons&Johnsons" vakcīnas.

Katra izbraukuma vakcinācijas punkta kapacitāte - 75 līdz 100 vakcinācijas epizodes - ir rēķināta, ievērojot, ka pēc vakcinācijas katram cilvēkam iekštelpās vēl ir jāuzgaida 15 minūtes, jo tiek novērota viņa reakcija uz vakcīnu. Senioriem tiks nodrošināta priekšroka.