foto: LETA
Vairākās Rīgas apkaimēs varēs vakcinēties pret Covid-19 vakcinācijas autobusos
Cilvēki ieradušies saņem poti pret Covid-19 izbraukuma vakcinācijā speciāli pielāgotajā autobusā stāvlaukumā pie veikala "Maxima", A.Saharova ielā 20A.
Sabiedrība
2021. gada 26. oktobris, 09:29

Vairākās Rīgas apkaimēs varēs vakcinēties pret Covid-19 vakcinācijas autobusos

Jauns.lv / LETA

Šodien vairākās Rīgas apkaimēs būs iespējams vakcinēties pret Covid-19 īpašos vakcinācijas autobusos, informēja Rīgas domē.

No plkst. 7 līdz 10 vakcinācijas autobuss atradīsies pie Zasulauka dzelzceļa stacijas un pie Vecmīlgrāvja "Rimi".

No plkst. 11 līdz plkst.15 vakcinēties būs iespējams Valdlaučos pie veikala "Top", Juglā pie tirdzniecības centra "Jugla" un pie Ziedoņdārza Sparģeļu ielā 10.

Savukārt no plkst. 16 līdz 20 vakcinācija autobusā būs iespējama Imantā, Anniņmuižas bulvārī 77 pie veikala "Lidl", Brasā pie "Rimi "Valdemārs"" un Pulkveža Brieža ielā 33A pie veikala "Rimi".

Izbraukuma vakcinācija tiek organizēta pēc tā dēvētās "dzīvās rindas" principa un iepriekšējā reģistrācija nav nepieciešama, taču līdzi ir jābūt derīgam personu apliecinošam dokumentam. Pieejamās būs "Pfizer/BioNTech" un "Johnsons&Johnsons" vakcīnas.

Katra izbraukuma vakcinācijas punkta kapacitāte - 75 līdz 100 vakcinācijas epizodes - ir rēķināta, ievērojot, ka pēc vakcinācijas katram cilvēkam iekštelpās vēl ir jāuzgaida 15 minūtes, jo tiek novērota viņa reakcija uz vakcīnu. Senioriem tiks nodrošināta priekšroka.

Izbraukuma vakcīnbuss, kurā var saņemt poti pret Covid-19

No 15. oktobra līdz 5. novembrim izbraukuma vakcinācija norisināsies vairāk nekā 30 Rīgas apkaimēs – uz tām dosies trīs īpaši ...

gallery icon
23