Sabiedrība
2021. gada 17. augusts, 10:30

Uz Bauskas šosejas nosities BMW vadītājs; lūdz sniegt noderīgu informāciju

Degpunktā

Svētdien, 15. augustā, agri no rīta Iecavas pusē uz Bauskas šosejas, nedaudz aiz autobusa pieturas "Dzimtmisa", atrasta avarējusi BMW automašīna, kuras autovadītājs gājis bojā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Secināts, ka BMW spēkrats nobrauca no ceļa grāvī un pa zālāju nekontrolēti traucās uz priekšu vairākus desmitus metru, līdz atdūrās pret šķērsli – zemes pauguru.

"Notikuma vietā gāja bojā automašīnas vadītājs. Šobrīd policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess, notiek pirmstiesas izmeklēšana, tiek skaidroti visi notikušā apstākļi," skaidro Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa.

"Ar automašīnu jau nav problēmu. Varbūt kāds taisīja kreiso pagriezienu, viņš domāja iet uz apdzīšanu, un tad vairāk nebija kur palikt.. Tad varēja tā būt. Te lēni neviens nebrauc. No darba braucot mājās, visi tā ar apmēram 120 kilometriem stundā brauc," spriež autovadītājs Arnis.

Arī kāds cits vietējais iedzīvotājs uzskata, ka ceļš ir taisns un viegli izbraucams.

"Man liekas, ka tur viss ir kārtībā. Vienkārši trūka uzmanība. Vai tur vajag kaut ko mainīt, es neredzu iemeslu. Zvēri bieži uz ceļa mētājas. 100 iemesli var būt. Varbūt telefonā aizskatījās... Minēt jau var daudz ko," pārdomās dalās vietējais iedzīvotājs.

Informācijas par notikušo trūkst arī policijai, piemēram, nav zināms negadījuma laiks. Sadragāto spēkratu kāds garāmbraucējs pamanīja ap plkst. 7 no rīta.

"Iespējams, ka tas ir noticis naktī, jo tā mašīna tika tikai pamanīta pirms 7 no rīta," skaidro policijā.

Likumsargiem ir nepieciešama papildu informācija, kas palīdzētu atšķetināt notikuma apstākļus, tādēļ lūdz atsaukties cilvēkus, kas spētu dot noderīgu informāciju.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.