Būtiska informācija "Prāta Vētras" Jelgavas koncerta apmeklētājiem
Koncertā grupas dzimtajā pilsētā Jelgavā biļetes pie ieejas maksās 30 eiro, bet pēc koncerta pl.1:00 naktī uz Rīgu brauks speciāli norīkots vilciens.
Kultūra
2015. gada 25. jūlijs, 11:12

Būtiska informācija "Prāta Vētras" Jelgavas koncerta apmeklētājiem

Jauns.lv

Ar koncertu šovakar plkst.20.30 Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij, sāksies grupas "Prāta vētra" Latvijas koncerttūre.

Ieeja koncerta teritorijā - no plkst. 18:30. Koncerta sākums - plkst. 20:30.

Teritorijā varēs iekļūt no Rīgas ielas pie Lielupes tilta un pretī veikalam "Krūza" un no Vecā ceļa.

Sadarbībā ar AS "Pasažieru vilciens" pēc koncerta Jelgavā tiek organizēts papildus reiss. Atiešanas laiks no Jelgavas stacijas plkst. 1:00 naktī, apstājoties Cukurfabrikas stacijā 1:05, bet Rīgā vilciens pienāks plkst. 1:45.

Biļetes iespējams iegādāties "eKase.lv" un tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā par 25 eiro. Koncerta dienā pie ieejas biļešu cena būs 30 eiro. Jelgavnieku biļetes par 21 eiro bija nopērkamas līdz piektdienai, sestdien vairs ne.

Grupa uzstāsies arī Ventspilī 31.jūlijā, Valmierā 15.augustā un Rīgā 29.augustā.

Albums "7 soļi svaiga gaisa" jau nedēļu pēc izdošanas saņēma Zelta diska statusu, sasniedzot 5000 pārdoto albuma kopiju. Jaunajā albumā iekļautas septiņas kompozīcijas - "Ziemu apēst", "Ēdenes dārzs", "7 soļi svaiga gaisa", "Pilsētas ugunis", "Kad zvaigznes pār alejām krīt", "Pastkastīte" un "Laimes satelīts".

Kā iepriekš stāstījis grupas dalībnieks Kaspars Roga, grupa jaunajā albumā gribējusi ierakstīt "gruntīgus gabalus". "Eksperimenti un jaunu formu meklējumi klausītājiem ne vienmēr patīk," norādījis Roga, jokojot, ka viņi vēlējušies radīt dziesmas, kam dziedāt līdzi vai ko izpildīt, sēžot pie ugunskura.

Albums tapis ierakstu studijā "Hansa Studio", kurā savulaik ierakstus veikuši arī "U2", "Depeche Mode" un Deivids Bovijs.

Kasjauns.lv/LETA/Foto: Andrejs Mēters/LETA