Sabiedrība
2021. gada 30. jūlijs, 22:10

Kauguros notriec nepilngadīgu velosipēdisti

Degpunktā

Piektdien, 30. jūlijā, Kauguros "Volvo" vadītājs notrieca nepilngadīgu velosipēdisti, kura pēkšņi mainīja braukšanas virzienu un nogrieza stūri priekšā automobilim, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Nezinu, kāpēc viņa iedomājās griezt. Redzēju, ka brauc, bet viņa pat nepaskatījās. Es taču negaidīju, ka viņa metīsies pāri ceļam," stāsta "Volvo" vadītājs.

Viņš skaidro, ka meitene braukusi paralēli auto pa brauktuves malu, kad viņu apdzinis. Šajā brīdī meitene pēkšņi griezusi stūri pa kreisi, tā nonākot uz motora pārsega.

Lai arī "Volvo" ātrums nebija liels, ar to pietika, lai riteņbraucēja gūtu traumas un uz Skolas ielu būtu jāsauc mediķi.

"Viņa sākumā teica, lai nesauc ātro palīdzību, bet kā tad var nesaukt," teic autovadītājs.

Neatliekamās palīdzības dienestā ziņo, ka cietusī slimnīcā nogādāta, lai pilnībā izslēgtu kādas apslēptas traumas, kas varēja rasties sadursmes vai krišanas rezultātā. Kopumā riteņbraucējas veselības stāvoklis tiek vērtēts kā stabils, viņa atradās pie samaņas.

Ievainojumi kvalificēti kā sasitumi, un apskates laikā nopietnas traumas netika konstatētas.

Autovadītājs pagaidām nevar prognozēt, kā lietu izmeklēs policija un kurš tiks saukts pie atbildības, taču ir zināms, ka šai avārijai ir daži aculiecinieki, kuri apstiprina kunga teikto.

Ceļu policisti pārbaudīja autovadītāja datus, veica arī alkohola koncentrācijas pārbaudi, taču rezultāts neuzrādīja promiles. Saistībā ar notikušo ir uzsākta lietvedība.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās