foto: LETA
Atkāpusies Rīgas Centrāltirgus valde
Artis Druvinieks un Kaspars Zauls
Sabiedrība
2021. gada 4. jūnijs, 14:25

Atkāpusies Rīgas Centrāltirgus valde

Jauns.lv

Piektdien, 4.jūnijā, kapitālsabiedrības “Rīgas Centrāltirgus” (RCT) valdes locekļi Artis Druvinieks un Kaspars Zauls iesnieguši paziņojumus Rīgas pilsētas izpilddirektoram un kapitāldaļu turētājam Jānim Langem par valdes locekļu amatu atstāšanu, portālu Jauns.lv informē Rīgas dome (RD).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Līdzšinējai valdei vēlos izteikt pateicību par darbu šajā sarežģītajā laikā un novēlēt veiksmi tālākos karjeras izaicinājumos. RCT ir nepieciešama jauna, spēcīga un izlēmīga vadība, kas spētu nodrošināt kapitālsabiedrības darbības rentabilitāti, veiktu nepieciešamās izmaiņas un pieņemtu konkrētus un pamatotus lēmumus, lai nodrošinātu mūsdienīgu, ilgtspējīgu un efektīvu RCT darbību,” uzsvēra Lange.

Jaunas valdes izveidei tiks organizēts atklāts konkurss, bet līdz tam dalībnieku sapulcē ievēlēti pagaidu valdes locekļi – valdes priekšsēdētāja amatā ievēlot esošo RCT Juridiskās daļas vadītāju Māri Skudru un valdes locekļa amatā - finanšu jomas speciālistu, Rīgas domes Finanšu departamenta direktoru Uldi Rakstiņu.

Tā šobrīd izskatās Centrāltirgus Piena paviljonā

16. aprīlī Rīgas Centrāltirgū ir atvēries Rūpniecības preču paviljons, kurā pieejami apģērbi, dažāda veida amatnieku darinājumi un citas preces. Ņemot ...

gallery icon
69

Kā ziņots, aprīlī kādreizējā Rīgas Centrāltirgus piena paviljonā sāka tirgot rūpniecības preces. Pret šādu risinājumu iebilda Rīgas domes vadība, norādot, ka šāds risinājums nav saskaņots ar domi.

Uzņēmuma vadība skaidroja, ka rūpniecības preču tirdzniecība Rīgas centrāltirgus Piena paviljonā ir īslaicīgs risinājums. 2020.gadā esot pieņemts lēmums par Gogoļa ielas laukuma tirdzniecības moduļu nojaukšanu. Tajā laikā tirgotājiem tika apsolīts atrast vietu rūpniecības preču tirdzniecībai.