112
2021. gada 10. februāris, 21:14

"Vai jūs zināt, ka es esmu ekstrasense?" Sieviete Ziepniekkalnā ar aizdomīgu šķidrumu uzbrūk klaidoņiem

Degpunktā, TV3

Raidījuma "Degpunktā" rīcībā nonācis video, kurā redzams, kā kāda sieviete Ziepniekkalnā ar aizdomīgu šķidrumu aplej bezpajumtnieka mantas un viņu pašu. Vēlāk sarunā ar raidījumu sieviete atklāj, ka esot ekstrasense, kurai bijušas aizdomas, ka klaidoņiem padomā ir kas slikts.

Pie lielveikala durvīm Ziepniekkalnā bieži var satikt klaidoni Alekseju. Gandrīz katru dienu viņš, stumjot ratiņus, ieņem sev iecienīto vietu netālu no ieejas un ubago. Par saņemtajiem ziedojumiem vīrietis līdzcilvēkiem piedāvā paņemt kādu bērnu rotaļlietu.

Trešdien Aleksejs savā ierastajā vietā ieradās ap 11 no rīta. Viņš knapi paspēja uz kartona kastes izlikt mīkstos lāčus un pīles, kad piedzīvoja pēkšņu uzbrukumu.

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

Raidījuma "Degpunktā" rīcībā nonācis video, kurā redzams, kā kāda sieviete Alekseja mantas un viņu pašu aplej ar aizdomīgu šķidrumu un aicina viņu "tagad ņemt un piepīpēt". 

"Ej prom no šejienes! Kas te ir par nažiem bērnu ratiņos?" kliedz sieviete, pēcāk vienam no vīriešiem arī uzspļaujot.

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"
Viss norisinājies pie šī veikala

Video sociālajos tīklos publicējusi pati uzbrucēja - kāda Ziepniekkalna iedzīvotāja, kura, acīmredzot, bija neapmierināta, ka klaidoņi savos ratiņos glabā galda nazi. Jānorāda, ka, visticamāk, cilvēkus sieviete aplējusi ar viegli uzliesmojošu šķidrumu.

Nofilmētajos kadros saskatāma etiķete, uz kuras virsū rakstīts - degšķidrums. "Degpunktā" izdevies aprunāties ar cietušo Alekseju. Viņš stāsta, ka vardarbība bijusi nepamatota. "Viņa, cik pats sapratu, ir nenormāla. Pēc viņas uzvedības. Viņa pēc tam aizskrēja," stāsta vīrietis.

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

Intervijas laikā pie veikala piegājusi arī video autore. Sarunājoties ar raidījumu "Degpunktā", viņa vienlaikus sāka atvainoties klaidonim un ziedot viņam naudu. 

"Es viņus vairākkārt biju aicinājusi aizvākties. Kāpēc jums kastē naži? Vai jūs zināt, ka esmu ekstrasense? Vai zināt, kā tas viss strādā?" sieviete jautā klaidoņiem. "Turpmāk, lūdzu, nedariet vairāk tādas lietas. Labi? Esiet normāli, lūdzu!"

Kā raidījumam pēcāk atklāj kundze, viņa esot ekstrasense, kura vēlas "iztīrīt visu to, ko viņi [klaidoņi] ir sadarījuši". Sieviete apgalvo, ka jutusi, ka bezpajumtnieki ar nažiem esot plānojuši kādam nodarīt pāri, savukārt aplējusi viņa vīrus esot ar parastu ūdeni nevis degšķidrumu.

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

Savukārt Aleksejs ir pārliecināts, ka pudelē bijis degšķidrums, jo šķidrumam bijusi tā raksturīgā smaka.

Zināms, ka uz notikuma vietu tika izsaukta arī policija, bet aculiecinieki esot norādījuši nepareizu adresi. Raidījums nodevis videomateriālus policijai.