112
2021. gada 5. februāris, 20:59

Mazdārziņos Ziepniekkalnā mucā atrasts sievietes līķis

Degpunktā, TV3

Mazdārziņos Ziepniekkalnā neskaidros un traģiskos apstākļos gājusi bojā kāda sieviete. Kā ziņo raidījums "Degpunktā", viņas līķis atrasts zemē ieraktā mucā. Sieviete atrasta, jo no mucas ārā bija redzamas viņas kājas.

Mazdārziņos Ziepniekkalnā vietējie viens otru labi pazīst. Nav arī noslēpums, ka lielāko daļu teritorijas jau sen kā patvērumu izmanto klaidoņi. Neskatoties uz to, ka kontingents te bieži nemainās, kuru no bezpajumtniekiem piemeklējusi mokošā nāve, vietējie ilgi nezināja, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

Bezpajumtnieks Andrejs, kurš dzīvo un nakšņo nelielā būdā turpat netālu, sākotnēji nodomājis, ka gājis bojā tuvākais kaimiņš Aleksandrs.

"Pirms divām dienām redzēju, ka pa ielu skraida. Tagad es viņu neesmu redzējis," raidījumam atklāj sastaptais vīrietis.

Kāds cits kaimiņš apgalvo, ka mucā atrasta sieviete, kas aizvadītajā naktī dzērusi kopā ar jau minēto Aleksandru. Tiek pieļauts, ka tumsā viņa nepamanīja šķērsli un, zaudējot līdzsvaru, iekritusi mucā.

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

Kāds vietējais iedzīvotājs raidījumam "Degpunktā" stāsta, ka cilvēka mirstīgās atliekas mucā Aleksandrs pamanījis ap pulksten četriem rītā. "Spriežot pēc nostāstiem, kas dzirdēti pie mūsu taras pieņemšanas punkta, viņa bija tāda korpulenta meitene. Nu, kāda meitene, viņai vēl 40 gadu nebija," stāsta sastaptais vīrietis vārdā Vasīlijs.

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 raidījuma "Degpunktā"

Policisti apstiprina, ka bojāgājusī ir sieviete. Saistībā ar šo visai netipisko incidentu likumsargiem tagad būs jāpārbauda vairākas versijas un jānopratina liecinieki, taču pēc sākotnējās ķermeņa apskates ekperti vardarbīgas nāves pazīmes nekonstatēja, ziņo "Degpunktā".