foto: Pixabay.com
Traģiskais negadījums Ludzā, iespējams, notika, jo šoferim pēkšņi palika slikti
Ilustratīvs foto.
112
2021. gada 20. janvāris, 15:33

Traģiskais negadījums Ludzā, iespējams, notika, jo šoferim pēkšņi palika slikti

Jauns.lv / LETA

Atbildīgie dienesti pieļauj, ka Ludzā otrdien bojāgājušajam autovadītājam bija radušās pēkšņas veselības problēmas, kādēļ arī noticis negadījums, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Negadījums noticis plkst.14.40 Liepājas ielā, kad 1951.gadā dzimis vīrietis, vadot "Honda CRV", nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca uz gājēju pārejas. Turpinot kustību, mašīna uzbrauca virsū elektroskaitītāja skapim, mājas žogam un krūmiem, aizķerot stāvošu automašīnu "Volvo V40" un uzbraucot virsū akmenim. Sadursmes rezultātā "Honda CRV" aizdegās.

Notikuma vietā ieradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un vairāk nekā 40 minūtes veica glābšanas pasākumus, lai glābtu vīrieša dzīvību, taču tas neizdevās, un vīrietis notikuma vietā mira. Iespējams, vīrietim bija radušās pēkšņas veselības problēmas, kā rezultātā arī notika ceļu satiksmes negadījums, skaidroja Kursīte.

Policijā ir sākts kriminālprocess un nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, lai noteiktu vīrieša nāves cēloni.

Jau ziņots, ka pirmdien glābēji saņēma izsaukumu uz Liepājas ielu Ludzā, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā konstatēts, ka automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies citā vieglajā automašīnā, kā rezultātā notikusi aizdegšanās.

No degošās automašīnas pirms Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ierašanās tika izcelts viens cilvēks, kuram mediķi konstatēja nāvi.