foto: LETA
Brīvdienās veikalos "Rīgas satiksmes" biļetes nopirkt nevarēs. Bet kur varēs?
SIA "Rīgas satiksme" sabiedriskā transporta biļešu kontrolieri.
Sabiedrība
2020. gada 4. decembris, 09:58

Brīvdienās veikalos "Rīgas satiksmes" biļetes nopirkt nevarēs. Bet kur varēs?

Jauns.lv

Stājoties spēkā valdības ierobežojumiem COVID-19 izplatības mazināšanā, no 5. decembra līdz turpmākajiem paziņojumiem brīvdienās un svētku dienās sabiedriskā transporta biļešu iegāde tirdzniecības vietās, kā, piemēram, "Maxima", "Narvesen", "Rimi" u.c. nebūs iespējama, tāpēc SIA "Rīgas satiksme" (RS) aicina pasažierus plānot braucienus un sabiedriskā transporta biļetes iegādāties savlaicīgi.

RS pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane portālam Jauns.lv norādīja, ka biļetes aizvien varēs nopirkt "Rīgas satiksmes" galapunktos, biļešu iegādes automātos, kā arī pie vadītāja. Tāpat biļetes varēs iegādāties klientu apkalpošanas centros, veicot iepriekšēju pierakstu.

"Pasažieriem ir pieejams plašs biļešu klāsts un, ņemot vērā ierobežojumus tirdzniecības vietām, aicinām izvēlēties biļetes veidu, ko var iegādāties vienā pirkuma reizē, bet lietot ilgāku laika periodu," skaidro uzņēmumā.

RS sniedz konsultācijas klientiem attālināti pa informatīvo tālruni 20361862, e-pastu info@rigassatiksme.lv vai sociālo tīklu profilos. Tāpat neatliekamu jautājumu gadījumos, veicot iepriekšēju pierakstu un ievērojot visus drošības pasākumus, iespējams apmeklēt kādu no “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem, informē Bartaševiča-Feldmane.

"Aicinām ikvienu izturēties atbildīgi un ar sapratni pret noteiktajiem ierobežojumiem, tādējādi pasargājot sevi un līdzcilvēkus!" - aicina galvaspilsētas pasažieru pārvadātājs.

Plašāku informāciju par RS piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālā tīkla platformās.