foto: LETA
Mašīnai ieslīdot ūdenstilpē, Rēzeknes pusē miris tās vadītājs
Ugunsdzēsēji glābēji izmantojot vinčas, automašīnu izcēla krastā un nodeva Valsts policijas darbiniekiem.
2020. gada 4. novembris, 09:11

Mašīnai ieslīdot ūdenstilpē, Rēzeknes pusē miris tās vadītājs

Jauns.lv / LETA

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietis 21 cilvēks, bet gājis bojā viens, vēstī Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Starp cietušajiem ir trīs gājēji un divi velosipēdisti, bet viens cilvēks gājis bojā ceļu satiksmes negadījumā Latgalē.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Agrita Vītola aģentūru LETA informēja, ka vakar plkst.18.47 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novadu, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju, bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka automašīna ir ieslīdējusi ūdenstilpē.

Veicot zemūdens meklēšanas darbus, ūdenslīdēji apmēram 30 metrus no krasta, četru metru dziļumā atrada vieglo automašīnu un tajā atradās viena persona, kuru glābēji nogādāja krastā un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Ugunsdzēsēji glābēji izmantojot vinčas, automašīnu izcēla krastā un nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 103 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 16 bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 49 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 11, Kurzemē - 19, Vidzemē - 14, bet Latgalē reģistrētas 10 avārijas, liecina VP apkopotie dati.