foto: Publicitātes foto
FOTO: liels skaits brīvprātīgo piedalās dzīvnieku patversmes "Ulubele" talkā
Čaklie talcinieki
Sabiedrība
2020. gada 14. septembris, 17:21

FOTO: liels skaits brīvprātīgo piedalās dzīvnieku patversmes "Ulubele" talkā

Karlīna Timofejeva

12. septembrī dzīvnieku patversmē “Ulubele” bija novērojam liela rosība, pateicoties organizatoriem “4finance Labie darbi” un SMScredit.lv kārtējo gadu norisinājās rudens talka, kurā, kā ierasts bija iera-dies ievērojams skaits brīvprātīgo palīgu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šogad talcinieki ķērās pie lielās malkas kaudzes zāģēšanas, skaldīšanas un kraušanas darbiem, izpļāva un izlīdzināja smiltis suņu voljēros, piepildīja suņu būdas ar svaigiem salmiem, notīrīja jumtus un iztīrīja notekas, sagatavoja slotiņas ziemas svaigēdājiem, sakopa patversmes apkārti, izveda pastaigās suņus un piedalījās Ulubeles “Dzīvnieku dārza” svinīgajā atklāšanā.

Dzīvnieku patversmē "Ulubele" notiek talka

gallery icon
65

Arī ārkārtas stāvoklī “Ulubele” darbojās pilna laika režīmā, jo gandrīz 500 patversmē mītošie dzīvnieki ir jābaro, jākopj un jāved pastaigās katru dienu. Primārās nepieciešamības darbus ik dienu veica 18-20 darbinieki, karantīnas dēļ papildus brīvprātīgo palīgu skaits bija minimāls, kā rezultātā netika organizēta pavasara talka un iekrājās lielie darbi.

“Kārtējo reizi sajūtas pēc “4finance Labie darbi” un SMScredit.lv organizētās talkas, kad patversmes teritorijā rosās tik daudz darbīgas brīvprātīgo rokas un tiek paveikti tik nozīmīgi un lieli darbi ir neaprakstāmas. Milzīgs paldies katram no Jums, kurš ieradās un palīdzēja paveikt ārkārtas stāvokļa dēļ iekrājušos darbus, tagad ķepaiņi var sagaidīt drēgno laiku sakoptā teritorijā. Šī talka bija īpaša, jo ir piepildījies vēl viens mūsu ilgi lolotais sapnis, beidzot esam atklājuši Ulubeles “Kaķu dārzu”, kas no sākotnējās ieceres ir pārvērties arī par trušu, auniņa, kazu un ežu patvērumu – “Dzīvnieku dārzu." stāsta dzīvnieku patversmes "Ulubele" vadītāja Ilze Džonsone.

“Prieks, ka ārējie apstākļi neietekmēja rudens talkas norisi, un mums kopā izdevās paveikt iekrājušos darbus, kas ievērojami atvieglos patversmes darbinieku ikdienu. Daļu brīvprātīgo “4finance Labie darbi” un SMScredit.lv organizētajās talkās redzam katru gadu, kas liecina, ka šī jau ir kļuvusi par tradīciju ne tikai mums, bet arī talciniekiem. Paldies katram, kurš ir gatavs savu brīvo laiku veltīt cēlam mērķim -   parūpēties par četrkājaino draugu uzturēšanās apstākļu uzlabošanu,” uzsver 4finance Mārketinga daļas vadītājs Harijs Poikāns.

Par tradīcijām, kas jāturpina!

Gan “4finance Labie darbi”, gan dzīvnieku patversmes “Ulubele” komanda saka paldies talkotājiem un visiem, kuri nodrošināja, lai darbi noritētu intensīvi un nepārtraukti. Paldies ”Rīgas dārzi un parki” par nenovērtējamo tehnisko atbalstu, SIA “Nemokies piezvani Marekam” par operatīvu transportu un superkomandas piedalīšanos, Andrim Bukšam par vienmēr kvalitatīvo sakaru nodrošināšanu, Radošajai apvienībai jauniešiem “TREPES”  un personīgi Ramonai  – par ilggadīgo draudzību un vienmēr perfekto talkotāju reğistrāciju, “Ulubele U komandai” par lielisko darbu un komandas saspēli, Nikam Volmāram par organizatoriskajiem darbiem, kā arī visiem darbu vadītājiem - Agnesei, Sergejam, Kristapam, Sandrai, Elīnai, Kārlim un Mārim.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas