foto: LETA
Automašīnu sadursmē Liepājā cietuši septiņi cilvēki
Ilustratīvs attēls.
112
2020. gada 14. septembris, 12:33

Automašīnu sadursmē Liepājā cietuši septiņi cilvēki

Jauns.lv / LETA

Liepājā pēc automašīnu sadursmes viena no tām iebraukusi mājas sienā, tādējādi ceļu satiksmes negadījumā cietuši septiņi cilvēki, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vakar plkst.12.30 VP saņemta informācija par to, ka Lauku un Bernātu ielas krustojumā ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Pēc Šeršņovas stāstītā, sākotnējā informācija liecina par to, ka vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen", krustojumā ar Lauku ielu nepildīja ceļa zīmes "Dodiet ceļu" prasības, kā rezultātā notika sadursme ar automašīnu "Volvo".

Pēc sadursmes automašīna "Volkswagen" iebrauca mājas sienā, bojājot to. Negadījumā cieta abi automašīnu vadītāji un pasažieri, lielākā daļa no viņiem pēc negadījuma ārstējas ambulatori. 

VP par notikušo ir sākts process administratīvā pārkāpuma lietā un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli, piebilda policijas pārstāve.

Kā vēstīts, pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 16 cilvēki, bet viens cietušais gāja bojā.