Pēc Covid-19 ierobežojumu atvieglošanas apmeklētājiem durvis vēris Rīgas Zooloģiskais dārzs

No 19. maija apmeklētājiem atkal ir iespēja apmeklēt Rīgas Zooloģisko dārzu. Ievērojot drošības noteikumus, interesentiem bija iespēja staigāt pa dārzu ...

gallery icon
55
Sabiedrība
2020. gada 19. maijs, 18:11

Ievērojot drošības pasākumus, apmeklētājiem durvis vēris Rīgas Zooloģiskais dārzs

Jauns.lv

No otrdienas, 19. maija apmeklētājiem atkal ir iespēja apemklēt Rīgas Zooloģisko dārzu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ievērojot drošības noteikumus, interesenti varēs staigāt pa dārzu un vērot āra aplokos mītošos dzīvniekus, kā arī iepazīt sekojošas iekštelpu ekspozīcijas: Tropu māju, Latvijas abinieku un rāpuļu ekspozīciju, lemuru un Galapagu bruņrupuču ekspozīciju un Žirafu māju (atvērts otrais stāvs).

foto: Paula Čurkste/LETA
Lauva Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

Apmeklējot Rīgas Zoodārzu, aicina ievērot 2 metru distanci no citiem cilvēkiem, kā arī izvairīties pieskarties dažādām virsmām – margām, apmalēm, terāriju stikliem, informatīvajiem stendiem uc. Iekštelpās virsmas tiek regulāri dezinficētas, pa teritoriju ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi un atgādinoši uzraksti, potenciālajās sastrēgumu vietās uzkrāsotas marķējošas brīdinājuma līnijas.

Darba laiks un cenas
No 19. maija Rīgas Zoodārzs strādā pēc vasaras grafika. Zoodārza kases atvērtas no 10.00-18.00, pa dārza takām var staigāt līdz plkst. 19.00.

Zooloģiskais dārzs aicina apmeklētājus jau laikus iepazīties ar zoodārza ieejas biļešu cenām, lai pie kasēm viss noritētu raiti un bez drūzmēšanās.

Rīgas Zooloģiskais dārzs pandēmijas laikā

Lai arī valstī noteiktās ārkārtējās situācijas dēļ Rīgas Zoodārzs un zoodārza filiāle “Cīruļi” ir slēgti apmeklētājiem, tomēr dzīve šeit rit ...

gallery icon
29

No 2019. gada 1. marta iegādātajām dāvanu kartēm, abonementiem, 10 reižu apmeklējuma kartēm, e-biļetēm derīguma termiņš tiek pagarināts par četriem mēnešiem.

Zoodārza vadība atgādina, ka apmeklētāji nedrīkst barot  dzīvniekus. Lieks un nepiemērots kumoss maitā Zoodārza iemītnieku vielmaiņu.