foto: unsplash.com
"airBaltic" pārliecinoši atsāks lidojumus no Tallinas uz vairākiem maršrutiem
Sabiedrība
2020. gada 14. maijs, 14:20

"airBaltic" pārliecinoši atsāks lidojumus no Tallinas uz vairākiem maršrutiem

Jauns.lv

Pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas airBaltic 18. maijā sāks tiešos lidojumus no Tallinas uz Amsterdamu, Kopenhāgenu, Oslo, savukārt no 25. maija uz Viļņu. "airBaltic" ir gatava atsākt lidojumus no starptautiskās lidostas "Rīga", tiklīdz tiks saņemta atļauja no atbildīgajām iestādēm.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Pirms krīzes mēs bijām vadošais pārvadātājs Tallinā, nodrošinot vislabāko savienojamību mūsu Igaunijas pasažieriem. Tagad mēs atgriežamies ar noteiktu mērķi saglabāt mūsu pozīcijas Igaunijā un Baltijā. Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu Airbus A220-300 floti, mēs esam labā pozīcijā, lai atsāktu darbību Tallinā.

Mūsu pasažieru, darbinieku un sabiedrības veselība un drošība stāv pāri visam. Kad atsāksim lidojumus, visiem pasažieriem nodrošināsim sejas maskas un dezinfekcijas salvetes.

Mūsu lidojumos sekosim līdzi atbildīgo iestāžu rekomendācijām. Papildus tam mēs joprojām turpinām izstrādāt precīzas vadlīnijas vairākām citām drošības aktivitātēm."

Pilns lidojumu grafiks un biļetes būs pieejamas drīzumā uzņēmuma mājaslapā. 

Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 31. maijam, mainīt lidojuma datumu bez maksas. Tikai viena datuma maiņa ir atļauta.