Sabiedrība
2020. gada 17. februāris, 11:18

Gundega Skudriņa un viņas komanda saņem prestižas balvas Maskavā

Jauns.lv

Gundega Skudriņa un viņas "Skudras metropoles" komanda piedzīvojusi zvaigžņu stundu Maskavā. Apsteidzot sāncenšus no Krievijas un citām valstīm, Latvijas uzņēmums ieguvis "Best Experience Marketing Adward 2020" par labāko kultūras pasākumu aizvadītajā gadā, kā arī vairākas citas nozīmīgas balvas.

"Mammīt mīļo! Nu tak tiešām beigts var palikt. Zvaigžņu brīdis. Pārvedīsim no Maskavas - Best Experience Marketing Awards 2020 ceremonijas Latvijai 2 zelta medaļas un pirmās vietas, kā arī vienu sudrabu un īpašo specbalvu. Vai dieniņ, nosmēlām krieviņiem visvairāk balvu. Un tās visas brauks uz Latviju," priecājas Gundega Skudriņa.

Par labāko aizvadītā gada kultūras pasākumu atzīts tieši "Skudras metropoles" veidotais "Paulig Botāniskais ūdensdārzs",  apsteidzot dažādus operu festivālus, gaismu festivālus un citus kreatīvos notikumus. 

Bez šīs uzvaras "Skudras metropole" ieguvusi arī zelta medaļu kategorijā "Labākais komandas veidošanas pasākums", sudraba medaļu kategorijā "Labākais klientu pasākums" un speciālbalvu par vislabāk izmantotajām inovāciju tehnoloģijām.

Latvieši uzvarējuši 420 darbu konkurencē, iesniegtos pieteikumus vērtējot 80 kompetentiem žūrijas locekļiem - vadošo zīmolu mārketinga speciālistiem un pasākumu industrijas flagmaņiem.