foto: Zane Bitere/LETA
Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdē strādās arī Eva Juhņēviča
Eva Juhņēviča.
Runā Rīga
2020. gada 4. februāris, 18:58

Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdē strādās arī Eva Juhņēviča

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Pirmdien, 3.februārī, notika Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) dibinātāju sapulce, kurā piedalījās pārstāvji no Rīgas domes, “airBaltic”, Restorānu biedrības, Viesnīcu un restorānu asociācijas, kā arī Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas, kurā nolēma atcelt no RTAB valdes Gunti Grīnvaldu un valdes locekļa amatā iecelt Evu Juhņēviču. Savukārt notikušajā valdes sēdē par RTAB valdes priekšsēdētāju tika ievēlēts Jānis Jenzis, portālu Jauns.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

E.Juhņēviča pildīs Kultūras ministrijas parlamentārā sekretāra pienākumus līdz šī gada 14. februārim, pēc tam paliekot Kultūras ministra ārštata padomnieka (bez atlīdzības) statusā Dziesmu un deju svētku procesa un reģionālo kultūras centru attīstības jautājumos.

Pērn, 2019.gada 26.novembrī nodibinājuma “Rīgas Tūrisma attīstības birojs” (RTAB) dibinātāju sapulcē par valdes locekli tika iecelts Jānis Jenzis. RTAB valdes locekļi vienlaicīgi ieņem arī direktoru amatus, tā Guntis Grīnvalds pildīja kultūras projektu direktora amatu, bet no 01.12.2019. arī darījumu tūrisma direktora amatu. 26.11.2019. dibinātāju sapulcē arī tika rosināts J.Jenzi iecelt stratēģiskās attīstības direktora amatā, sapulcē apstiprinot attiecīgu RTAB amatu sarakstu, kurš stājās spēkā no 01.12.2019. Attiecīgi J.Jenzis stratēģiskās attīstības direktora amatā ir no 01.12.2019.