Koncertpiedzīvojums "Pasaka ziemā" dizaina telpā D.FAB
Kultūra
2019. gada 3. decembris, 13:17

Koncertpiedzīvojums "Pasaka ziemā" dizaina telpā D.FAB

Karlīna Timofejeva

Šogad Ziemassvētku sajūtas modušās dizaina telpā D.FAB (Slokas ielā 52, Rīgā), kur svētku noskaņas uzbūris ikgadējais koncertpiedzīvojums “Pasaka ziemā”. Atlikušas pēdējās biļetes uz diviem vakariem: 4. un 7. decembrī!

Jau trešo gadu pēc kārtas aģentūra Meduza® organizē koncertpiedzīvojumu “Pasaka ziemā”. Katru gadu jaunā vietā, ar jaunu stāstu un ar jauniem māksliniekiem. Šī gada īpašā mākslinieciskā programma tapusi ar vienu no Latvijas izcilākajām balsīm - Dināru Rudāni un grupu Rock 5, kā arī elegantāko Latvijas diskžokeju - Zani Stocku. Muzikālo piedzīvojumu papildina aizkustinošs stāsts, kurā būsit liecinieki tam, kā šķietami ikdienišķi notikumi kļūst aizraujoši un neparedzami, kad tiem pievienojas pasakaini tēli.

Koncertpiedzīvojums "Pasaka ziemā" dizaina telpā D.FAB

gallery icon
13



Šogad no katras iegādātās koncertpiedzīvojuma “Pasaka Ziemā" biļetes 5 EUR tiks ziedoti sociālajai palīdzības programmai “Mentor Latvia”. Šī programma strādā ar ārpus ģimenes aprūpē esošiem jauniešiem un jauniešiem no ģimenēm, kurās vecākiem ir ierobežotas iespējas sniegt nepieciešamo atbalstu. Ar Mentorprogrammas palīdzību katram šajā projektā iesaistītajam jaunietim uz gadu tiek piešķirts mentors, kurš sniedz atbalstu, uzklausot, pavadot kopā laiku dažādās brīvā laika aktivitātēs un palīdzot jaunietim labāk sagatavoties patstāvīgas dzīves uzsākšanai.

"Kopš iepazinos ar savu mentori, es zinu, ka uz pasaules ir kāds cilvēks, kuram esmu svarīga,” atzīst Dana, - mentorprogrammas jauniete. 

Pēdējās biļetes varat iegādāties ar -15% atlaidi, ievadot atlaižu kodu: PASAKAZIEMA
Biļetes varat iegādāties šeit: https://www.bezrindas.lv/lv/pasaka-ziema/7241/

Grupu rezervācijām un papildus informācijai, lūdzu rakstīt uz info@meduza.events vai zvanīt: 67240333.