foto: Artūrs Arājs/LETA
Ierobežos satiksmi Skārņu ielā, Jaunciema gatvē un Čaka ielā
Ceļa zīme "Apstāties aizliegts".
Runā Rīga
2019. gada 8. oktobris, 10:09

Ierobežos satiksmi Skārņu ielā, Jaunciema gatvē un Čaka ielā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Ierobežos satiksmi Skārņu ielā, portālu Jauns.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

Saistībā ar koncertu Svētā Jāņa baznīcā 11. oktobrī tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Skārņu ielā, pie ēkas Jāņa ielā 7.

TIkmēr saistībā ar ceļa seguma atjaunošanu no 11. oktobra līdz 20. oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Jaunciema gatvē, no pagrieziena uz Carnikavu (P1) līdz Gaileņu ielai, remontdarbi tiks veikti pa posmiem.

Ceļa seguma atjaunotājiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, transportlīdzekļu kustības organizāciju ar satiksmes regulētājiem vai luksoforiem un iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Jaunciema gatves ierobežotajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Savukārt saistībā ar ūdensvada pārbūves darbiem no 9. oktobra līdz 31. oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Aleksandra Čaka ielā, posmā no ēkas Aleksandra Čaka ielā 58 b līdz Bruņinieku ielai, un Aleksandra Čaka ielas un Bruņinieku ielas krustojumā.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.