foto: Valsts policija
Iecavas novadā divas personas aizturētas par metamfetamīna uzglabāšanu un pārvadāšanu
112
2019. gada 12. septembris, 11:45

Iecavas novadā divas personas aizturētas par metamfetamīna uzglabāšanu un pārvadāšanu

Jauns.lv

2019.gada 5.septembrī, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki, Iecavas novadā uz aizdomu pamata aizturēja divas personas, kuras realizācijas nolūkā uzglabāja un pārvadāja 182.96 gramus bēšas krāsas pulverveida vielu – metamfetamīnu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējās vienošanās, ir uzsākts kriminālprocess.

Abas aizturētās personas jau iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā par dažāda veida noziedzīgiem nodarījumiem. Vienai personai tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu, savukārt otrai personai, piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros, policija skaidros šo personu saistību arī ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu. Tā kā šobrīd turpinās pirmstiesas izmeklēšana, plašāki komentāri netiek sniegti.