foto: Publicitātes foto
Romantisks pikniks Daugavas muzejā Doles salā
Šarmantās Aijas Vītoliņas maģiskā dziedājuma skaņas - spāņu, portugāļu un franču melodijas - visus aizvedīs Dienvidu ārēs. 
Kultūra
2019. gada 22. augusts, 06:33

Romantisks pikniks Daugavas muzejā Doles salā

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Svētdien, 25. augustā, no pulksten 15.00 Daugavas muzeja teritorijā Doles salā (Salaspils novadā) norisināsies pasākums „At(ā)vasara”. Svētdienas dienā modiniet ģimeni, draugus un paziņas ar aicinājumu pavadīt lielisku dienu – meklējiet piknika grozu, salieciet tur visus kārotos gardumus, izpuriniet kādu lielu segu, lai visi uz tās var satilpt, paņemiet kādu bumbu, badmintona nūjas vai ģimenes mīļāko galda spēli un posieties ciemos, mudina tā rīkotāji.

Programmā paredzēts lielais pikniks, mūzika un brīvdabas kino, saules peldes un deju meistarklases.

Brīvdabas kino seansā redzēsiet 2016. gadā amerikāņu uzņemto romantisko muzikālo komēdijdrāmu „La La Land: Kalifornijas sapņi”, kas ieguvusi sešas Amerikas Kinoakadēmijas balvas – „Oskarus”. Deju meistarklasē būs lieliska iespēja izkustēties pašiem un izbaudīt Zumbas dejas kopā ar instruktorēm Kristīni un Santu. Prieku un smaidu modinās aizraujošas dziesmas un deju ritmi, kuru pavadībā tiek izpildīti deju soļi.

Bet septiņos vakarā dziedātāja Aija Vītoliņa ar pavadošo grupu aicinās uz “Saulrietu Dienvidu skaņās”. Šarmantās Aijas Vītoliņas maģiskā dziedājuma skaņas - spāņu, portugāļu un franču melodijas - visus aizvedīs Dienvidu ārēs.

Biļešu cenas: 9 eiro, bērniem no 12 līdz 17 gadu vecumam, pensionāriem, 2.un 3.grupas invalīdiem - 5 eiro, bet bērniem līdz 11 gadu vecumam un 1.grupas invalīdiem ieeja – bez maksas. Biļetes varēs iegādāties uz vietas Daugavas muzejā pasākuma dienā. Doles salā darbosies arī kafejnīcas. Sīkāk internetā: www.daugavasmuzejs.lv.