foto: Evija Trifanova/LETA
Slēgs satiksmi pār dzelzceļa pārbrauktuvi Atlantijas ielā; ierobežos kustību Krasta, Valdemāra un Čaka ielu posmos
Dzelzceļa pārbrauktuves barjera.
Runā Rīga
2019. gada 12. jūlijs, 17:11

Slēgs satiksmi pār dzelzceļa pārbrauktuvi Atlantijas ielā; ierobežos kustību Krasta, Valdemāra un Čaka ielu posmos

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Saistībā ar sliežu ceļa pārbrauktuves remontu no 16. jūlija plkst. 8.00 līdz 18. jūlija plkst. 22.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme pāri dzelzceļa pārbrauktuvei Atlantijas ielā.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas slēgtajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Tikmēr saistībā ar remontdarbiem no 15. jūlija līdz 16. augustam no plkst. 22.00 līdz plkst. 6.00 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Valdemāra ielā, posmā no Oskara Kalpaka bulvāra līdz Zirņu ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas attiecīgajos ielu posmos) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Savukārt saistībā ar remontdarbiem no 15. jūlija līdz 31. jūlijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Krasta ielā, posmā no Salu tilta līdz Ogres ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas attiecīgajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Tāpat saistībā ar kanalizācijas tīklu atjaunošanas darbiem no 16. jūlija līdz 21. jūlijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Aleksandra Čaka ielā, posmā un virzienā no Pērnavas ielas līdz Ērgļu ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.