foto: Ekrānuzņēmums no ss.lv
Sludinājumu portālā par 9000 eiro tirgots leģendārais KPV LV aģitācijas treileris
Sludinājuma teksta beigās tiek izteikts piedāvājums arī samainīt braucamo pret ko citu.
Sabiedrība
2019. gada 24. maijs, 05:48

Sludinājumu portālā par 9000 eiro tirgots leģendārais KPV LV aģitācijas treileris

Jauns.lv

Pagājušās Saeimas vēlēšanu kampaņas laikā Rīgas ielās varēja manīt itin kolorītu transportlīdzekli ar partijas “KPV LV” simboliku, kā arī politiskā spēka galvenajiem pārstāvjiem – vecu, nolietotu treileri. Unikālais braucamrīks vēl nesen tika izsludināts pārdošanā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par šādu faktu Jauns.lv informēja kāds lasītājs, iesūtot ekrānuzņēmumus, kuros redzams partijas krāsās un zīmēs izrotātais braucamais un sīkāka tehniskā informācija. Auto cena sludinājumā bija – 9000 eiro.

Braucamajam vēl esot derīga tehniskā skate

Izrādās, 13. Saeimas vēlēšanu priekšvakarā KPV LV aģitējuši no kempera “Vauxhall Hymer”. Tas ražots 1978. gadā un pirmo reizi reģistrēts tā paša gada vasaras vidū.

Salonā esot divas gultas vietas, “kabīnes kampaņa”, tualete ar izlietni, ledusskapis, gāzes plīts, vēl viena virtuves izlietne un sešas sēdvietas.

Izrādās šim braucamrīkam ir arī derīga tehniskā apskate (2019. gada septembra vidus). Nobraukuma statistika gan liek pacelties uzacij –  vien 83 300 kilometru.

Sludinājuma teksta beigās tiek izteikts piedāvājums arī samainīt braucamo pret ko citu.

foto: Ekrānuzņēmums no ss.lv
Par 1978. gada auto prasīti 9000 eiro.

Vai partijas aģitācijas treileris jau pārdots?

Daudz iespaidīgāks par tehniskajiem datiem gan ir treilera vizuālais noformējums – leģendārie saukļi “Valstij jāsāk ar sevi!”, “Latvijai nepieciešamas radikālas izmaiņas”, kā arī KPV LV tā laika spožāko biedru Artusa Kaimiņa, Alda Gobzema, Lindas Liepiņas un Ata Zakatistova melnbaltie portreti joprojām ir palikuši neskarti, domājams, zināmās aprindās padarot šo 2,2 litru dīzeļmotora auto par kolekcionēšanas vērtu.

Jauns.lv sazinājās ar KPV LV, lai noskaidrotu, vai tiešām un kāpēc treileris tiek pārdots, taču partijā norādīja, ka viņiem tas nekad neesot piederējis – braucamais īrēts no kāda cita, kurš to tad arī esot izlicis lietoto auto tirgū.

Šobrīd portālā Ss.lv sludinājums, kurš savulaik bijis sadaļā “Ekskluzīvas automašīnas”, vairs nav atrodams.

Iesūtītajos ekrānuzņēmumos pārdevēja kontaktinformācija nav saskatāma, līdz ar ko Jauns.lv neizdevās sazināties ar īpatnējā transportlīdzekļa, iespējams, jau bijušo īpašnieku.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās