Kariņš Eiropas Parlamentā grib redzēt pieredzējušas personības ar ietekmi
Krišjānis Kariņš.
Politika
2019. gada 22. maijs, 15:12

Kariņš Eiropas Parlamentā grib redzēt pieredzējušas personības ar ietekmi

Jauns.lv

Sestdien, 25.maijā visa Eiropa dosies pie vēlēšanu urnām, lai izlemtu, kuri politiķi būs cienīgi pārstāvēt valstu intereses Eiropas Parlamentā. Lielā mērā šī izvēle arī noteiks, kāda būs Latvijas ietekme Eiropā – vai varēsim panākt taisnīgus tiešmaksājumus mūsu lauksaimniekiem, vai Eiropa būs ieinteresēta iesaistīties cīņā ar Krievijas propagandu un vai mēs beidzot varēsim mūsu veikalos iegādāties tādas pašas kvalitātes preces, kā “vecajā Eiropā”.

Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ir bijis Eiropas Parlamenta deputāts divus sasaukumus pēc kārtas, un ir atzīts par vienu no ietekmīgākajiem Latvijas politiķiem Eiropā. Viņš ir pārliecināts, ka Latvija būs tikai ieguvēja, ja mēs Eiropā “iebalsosim” pieredzējušas personības ar ietekmi. 

Šajās vēlēšanās par astoņiem Eiropas Parlamenta deputāta krēsliem un iespēju lemt visas Eiropas likteni cīnās sešpadsmit partijas. Ar 16.numuru startē partija “Jaunā Vienotība”, kas Eiropas lietās ir pieredzējušākais politiskais spēks. Iepriekšējās Eiropas Parlamenta vēlēšanās “Jaunās Vienotības” politiķi ne tikai ieņēma četras deputātu vietas no astoņām, bet arī ieguva vienu no Eiropas ietekmīgākajiem amatiem – bijušais Ministru prezidents Valdis Dombrovskis kļuva par Eiropas Komisijas viceprezidentu. 

“”Jaunā Vienotība” Eiropas Parlamenta vēlēšanām piedāvā jaudīgu deputātu kandidātu sarakstu. Tajā ir spēcīgas personības, kuras iemantojušas gan pieredzi, gan cieņu, ne tikai ar savu darbu Latvijā, bet arī starptautiskajā politikā,” norāda K. Kariņš. Viņš labi zina, cik lielas lietas spēj panākt “Jaunās Vienotības” komanda, jo ar visiem šiem cilvēkiem ir strādājis plecu pie pleca gan Eiropā, gan Latvijā. 

“Valdis Dombrovskis, Sandra Kalniete, Inese Vaidere, Ojārs Ēriks Kalniņš un pārējā “Jaunās Vienotības” komanda – visi ir profesionāļi, kuri labi pārzina Latvijas iedzīvotāju vajadzības un spēj tās aizstāvēt starptautiskajā arēnā. Darbs Eiropas Parlamentā lielā mērā ir balstīts uz kontaktu veidošanu un spēju sadarboties, atrast kopīgu valodu – šīs prasmes mūsu deputāta kandidāti ir pierādījuši strādājot Eiropas institūcijās, pārstāvot Latviju NATO, pildot vēstnieka pienākumus lielvalstīs kā Francija un ASV – tā ir pieredze, kas nepieciešama Latvijas interešu aizstāvībai Eiropā,” norāda Ministru prezidents K.Kariņš. 

Viņš arī piebilst: “Esmu pārliecināts, ka ”Jaunās Vienotības” komanda spēs panākt Latvijas interesēm atbilstošu finansējumu nākamajā Eiropas Savienības daudzgadu budžetā periodā. Tā strādās, lai vienotu Eiropas Savienības dalībvalstis, ierobežotu Krievijas agresīvo ārpolitiku, pasargātu Eiropas demokrātijas no manipulācijām ar viltus ziņām un turpinās attīstīt sadarbību ar Austrumu partnerības valstīm. ”Jaunās Vienotības”  komanda vienoti uzskata, ka ārpolitikā un drošības jomā Latvijai ir būtiska Eiropas rīcībspēja un sadarbība ar NATO. Svarīgi, lai mūs valsti pārstāv patrioti, kuri ne tikai grib, bet arī spēj aizstāvēt Latvijas intereses Eiropā. 

25. maijā par jaudīgiem Latvijas pārstāvjiem Eiropā!”

POLITISKĀ REKLĀMA

Politisko reklāmu apmaksā Partiju apvienība "JAUNĀ VIENOTĪBA".