foto: Renāte Briede/LETA
Slēgs satiksmi uz Brasas tilta un Elizabetes ielā; kustību ierobežos Jaunciema gatvē un Daugavgrīvas ielā
Ceļa zīme.
Runā Rīga
2019. gada 23. aprīlis, 18:10

Slēgs satiksmi uz Brasas tilta un Elizabetes ielā; kustību ierobežos Jaunciema gatvē un Daugavgrīvas ielā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Saistībā ar remontdarbiem no 24. aprīļa līdz 20. augustam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot sabiedriskā transporta) uz Brasas tilta virzienā uz pilsētas centru, portālu Jauns.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

Būvdarbi tiks organizēti vairākos etapos, nodrošinot nepārtrauktu sabiedriskā transporta kustību, bet ierobežojot pārējo transportlīdzekļu kustību virzienā uz pilsētas centru.

Satiksmes organizācijas ierobežojumi paredz pilnībā slēgt transportlīdzekļu (izņemot sabiedrisko transportu) kustību pa Brasas pārvadu virzienā no Gaujas ielas. Virzienā no pilsētas centra transportlīdzekļu kustība tiks saglabāta.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu.

Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Tikmēr saistībā ar torņa celtņa demontāžas darbiem no 3. maija līdz 5. maijam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Elizabetes ielā, pie ēkas Elizabetes ielā 103.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Elizabetes ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Savukārt saistībā ar rakšanas darbiem no 25. aprīļa līdz 23. maijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Jaunciema gatvē, posmā no Arāju ielas līdz pagriezienam uz Carnikavu (P1), darbus veicot pa posmiem.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, transportlīdzekļu kustības organizāciju ar satiksmes regulētājiem vai luksoforiem, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Jaunciema gatves ierobežotajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Tikmēr saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūvi no 25. aprīļa līdz 3. maijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Daugavgrīvas ielā, posmā no Pulka ielas līdz Mazajai Ūdens ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.