"Lūk, kāda paaudze ir izaugusi" - soctīklus saērcina bariņš jauniešu, kuri lidostā rupji gānās par Latviju
Sabiedrība
2019. gada 20. aprīlis, 20:03

"Lūk, kāda paaudze ir izaugusi" - soctīklus saērcina bariņš jauniešu, kuri lidostā rupji gānās par Latviju

Jauns.lv

(Brīdinām, video satur necenzētu leksiku!) Sociālajos tīklos dienas laikā populārs kļuvis video, kurā bariņš jauniešu lidostas "Rīga" teritorijā paziņo par došanos prom no Latvijas. Šo video sociālajā tīklā "Instagram" ievietoja tīņu vidū populārais reperis Locco, un tajā, kā noprotams, redzams viņš pats kopā ar saviem draugiem, dodoties ceļojumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bērni, visticamāk, dodas vien ceļojumā un drīzumā būs atpakaļ, taču teksti, ar kādiem viņi svin savu izlidošanu, sadusmo un skumdina daudzus sociālo tīklu lietotājus. Gan tviterī, gan feisbukā cilvēki pauž nožēlu, ka ir izaugusi paaudze, kas spēj šādi runāt par Latviju un "lopu vagoniem", faktiski nesaprotot, ko runā. Īsā laikā šis "Instagram" "storijs" izplatījies visās sociālajās vietnēs. Tā autors ir Locco - jaunietis, kurš ne pārāk sen pieteicis sevi uz Latvijas mūzikas skatuves. "Instagramā" jauneklim ir teju 4000 sekotāju, un "YouTube" kanālu abonējuši tikpat. 

"Latvija sūkā"

Videomateriālā, atvadoties no Rīgas, jaunieši priekpilni paziņo, ka sēžas lopu vagonos un Latvija lai "sūkā p*mpi". Sociālajos tīklos pieaugušāki cilvēki norāda, ka šie bērni ne tikai nesaprot, ko runā, bet ir arī rezultāts audzināšanai. Tvitera lietotāji Locco video komentē šādi:

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās