foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com/Elza Mitjajeva
Traģiskā autobusa un mikroautobusa sadursme uz Daugavgrīvas šosejas: policija sniedz detalizētāku informāciju par notikušo
112
2019. gada 23. februāris, 20:27

Traģiskā autobusa un mikroautobusa sadursme uz Daugavgrīvas šosejas: policija sniedz detalizētāku informāciju par notikušo

Jauns.lv

Sestdien, 23.februārī, traģiska autoavārija notika Rīgā pie pagrieziena uz Voleriem. Pēc mikroautobusa un Rīgas sabiedriskā autobusa sadursmes cietuši vairāki cilvēki, bet divi gāja bojā. Vairāki cilvēki ar traumām nogādāti slimnīcā, vēsta TV3 ziņas.

Traģiskā autoavārija sestdienas rītā notika pēc plkst. 10:00 rītā Rīgā uz Daugavgrīvas šosejas pie pagrieziena uz Voleriem. Notikuma vietā apdzīšana ir aizliegta, savukārt atļautais braukšanas ātrums ir 70 kilometri stundā.

Ceļu policijas priekšnieks Normunds Krapsis TV3 ziņā vēsta, ka negadījums, visticamāk, noticis slidenā ceļa dēļ. Smagās sadursmes rezultātā bojā gāja mikroautobusa vadītājs un pasažiere. Negadījumā cietis arī "Rīgas satiksmes" autobusa vadītājs, bet vēl četri pasažieri ar traumām nogādāti slimnīcā. Medicīniskā palīdzība notikuma vietā sniegta vairākiem cilvēkiem.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com/LTV Ziņu dienests.

“Volkswagen” markas mikroautobuss pēc sadursmes pārvērties lūžņu kaudzē. Negadījuma apstākļi tiek precizēti, tomēr jau šobrīd ir zināms, ka mikroautobuss sadursmes brīdī atradās pretējā brauktuves pusē - tieši priekšā autobusam.

Krapsis norāda, ka sākotnējā informācija liecina -  apdzīšana netika veikta. Precīzāki avārijas apstākļi tikšot konstatēti pēc ieraksta no autobusa video reģistratora.