foto: EPA/Scanpix
Dombrovskis: Šaubos, ka cilvēki, kas solīja viens otru sēdināt cietumā, spēs izveidot rīcībspējīgu valdību
Viedokļi
2018. gada 8. oktobris, 15:05

Dombrovskis: Šaubos, ka cilvēki, kas solīja viens otru sēdināt cietumā, spēs izveidot rīcībspējīgu valdību

RīgaTV 24

Partijas "Saskaņa" premjera amata kandidāts Vjačeslavs Dombrovskis intervijā RīgaTV 24 raidījumā "Dienas personība ar Veltu Puriņu" veltīja skarbus vārdus par citu partiju spēju izveidot rīcībspējīgu valdību.

 “Ja tomēr citas partijas izvēlēsies turpināt uzkāpt uz vecajiem grābekļiem un turpināt sarkano līniju politiku, tad mana prognoze ir tāda, ka ar Jauno gadu mūs apsveiks premjera pienākumu izpildītājs,” komentējot jaunās valdības veidošanu, noteica politiskās partijas “Saskaņa” premjera amata kandidāts Vjačeslavs Dombrovskis.

Viņš vēl piebilda: “Ļoti šaubos, ka cilvēki, kas gandrīz vakar viens otru apsaukāja par populistiem, psihiem, liberastiem un apsolīja viens otru iesēdināt cietumā varēs izveidot rīcībspējīgu valdību.”

"Saskaņa" sagaida rezultātus Spīķeru Koncertzālē

Partija "Saskaņa" vēlēšanu rezultātu apkopošanai līdzi sekoja Spīķeru Koncertzālē.

gallery icon
34

13.Saeimā ievēlētajām partijām paredzēts šodien sākt apspriešanos par sadarbību pēc parlamenta vēlēšanām, vēsta aģentūra LETA.

Sākotnēji paredzēts, ka vairākos politiskajos spēkos notiks iekšējās sanāksmes, kurās tiks pārrunāti vēlēšanu rezultāti.

Pēc tam paredzēts, ka varētu notikt arī savstarpējas sarunas par valdības veidošanu ar citiem politiskajiem spēkiem. Abas populārākās centriskās, centriski labējās jeb tā dēvētās latviskā spārna partijas, "KPV LV" un Jaunā konservatīvā partija paudušas gatavību uzņemties iniciatīvu koalīcijas tapšanas sarunās.