foto: Publicitātes
Bērnu rīti  kultūras pilī “Ziemeļblāzma”
Runā Rīga
2018. gada 7. jūnijs, 12:28

Bērnu rīti kultūras pilī “Ziemeļblāzma”

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Trīs vasaras svētdienu rīti Kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā atvēlēti bērniem – 17. jūnijā, 22. jūlijā un 26. augustā bērni un viņu vecāki aicināti apmeklēt pasaku lasīšanas un izklaides pasākumus. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pasaku lasīšana ar Dailes teātra aktieri Gintu Andžānu notiks 17. jūnijā plkst. 12.00 līdz 13.00 - sadarbībā ar “Ziemeļblāzmas” bibliotēku, Dailes teātra aktieris Gints Andžāns kopā ar bērniem lasīs savu mīļāko bērnības pasaku Kārļa Skalbes “Kaķīša dzirnavas” un to pārrunās. Ieteicamais bērnu vecums: 6 – 14 gadi.

22. jūlijā, no plkst. 12.00 līdz 13.30 kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā bērnus priecēt ieradīsies divi pieredzējuši bērnu izklaidētāji - Vladislavs Krasovskis un Gatis Kondrāts, kas kopā ar bērniem svētdienas rītu pavadīs rotaļās, smieklos, dejās un - ja laika apstākļi būs labvēlīgi, varēs spēlēt arī dvieļa bolu ar ūdens baloniem. Pasākuma apmeklētājus sagaida arī ielu vingrotāju cienīgi paraugdemonstrējumi Gata izpildījumā. Ieteicamais bērnu vecums: 6 – 14 gadi.

Tuvojoties septembrim, bērnu izklaidētāji Nauris Seisums un Vladislavs Krasovskis 26.augustā no plkst. 12.00 līdz 13.00 aicinās bērnus kārtīgi iztrakoties pirms vasaras beigām. Bērniem būs iespēja piedalīties foto orientēšanās izaicinājumā, dažādās sporta aktivitātēs, ūdens izklaidēs un noslēgumā - kārtīgi izdejoties. Ieteicamais bērnu vecums: 6 – 14 gadi.

Ieeja pasākumos BEZ MAKSAS